Vierailija

Riittäköhän virikkeet kotona, vai olsiko osittainen hoito päiväkodissa parempi, esim. 3krtvko. Poika on ollut 1,5v. asti tarhassa, ja viihtyy hyvin. Miten teillä muilla on asia ratkaistu?

Kommentit (4)

Siis pitkästyisi, marisisi ja kärttäisi kavereita ja tekemistä. Eli pitäisin osapäivähoidossa. Mutta lapset oavt erilaisia. Jos teidän esikoinen on hiljainen, kotona viihtyvä eikä niin hirveesti vaadi touhua ja kavereita niin riittää varmaan, että käytte pari kertaa viikossa vaikka srk-kerhossa.

kerho taitaa löytyä kerran viikossa. Onneksi tässä on vielä aikaa miettiä, luultavasti hoitopaikan pidän joka tapauksessa, koska meidän alueella on vaikea saada hoitopaikkaa (kasvukeskus).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pianhan hän on jo eskari-ikäinen kuitenkin, joten voisi olla kiva pitää häntä 1,5v kotona välissä.Mutta riippuu kovasti siitä, missä asutte, mitä muita vaihtoehtoja on ja minkälainen lapsi on. Meillä ainakin niin sosiaalinen tapaus ja puistoissa ei ole yhtään samanikäistä seuraa, että jokin kerho kerran, pari viikossa olisi välttämätön.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat