Vierailija

Että miten tämä äidin häröily vaikuttaa lapseen? Vaikuttaako tyttäreen?Ja se, että BB-Extrassa kun tytölle soitettiin, kävi ilmi, ettei hänellä myöskään oikein ole virallisesti nimettynä ketään joka hänestä huolehtii tällä välin.

Kommentit (9)

Luulen kuitenkin että lapsella on joku peräänkatsoja, mummo, täti tai joku muu läheinen.Tunteeko joku tätä perhettä ja elinoloja, alkoi kiinnostamaan.Samanlaisia "mantoja" on maassa pilvin pimein.

Minkäs ikäinen Mantan tytär sitten on? meinaan vaan, että pelkästään mamman esiintyminen telkkarissa ei ihan riitä syyksi vielä, vaikka siellä julkisesti piereekin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mikäs hätä sillä muka sitten on, ap? Kyllä 16-vuotias osaa huolehtia itsestään, ja todella moni asuu jo omillaan tuossa iässä. Tuskin äidin edesottamukset tv:ssä ovat hänelle vahingollisia:onhan hän nyt äitinsä nähnyt ihan omana itsenäänkin. Jos ei ole "vahingoittunut" aiemminkaan, miksi sitten nytkään BB:n aikana!

jos noin epähygieeninen hlö on ruokaa valmistamassa, niin yäk!Nortti hampaiden välissä kaivaa nokkaa ja hämmentää soosia ... välillä piereskellen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat