Vierailija

ei siis luvan kanssa?

Kommentit (8)

Kyllä lukisin jos mies vartioisi puhelinta kovin tarkasti, mutta koska se jää milloin minnekin lojumaan, niin eipä taida hänellä mitään vipinää olla, ainaskaan tekstareiden muodossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

..."vierailta naisilta", jotka sopivat hänen kanssaan tapaamisia ja peruvat niitä yms, koska se kuuluu hänen työhönsä. En voisi millään tietää, kenen kanssa hänellä olisi sutinaa, joten ihan turha ottaa sellaisesta paineita. En halua tietää.

... ja mitä löysin!!! Salasuhteen thai-naiseen. Homma oli niinkin pitkällä, että naisella pulla uunissa, ja mies tunnusti tapailleensa sitä jo vuosia. Alkoi maksullisesta tapaamisesta thaimaan lomalla. Viestin lukeminen saattoi pelastaa vaikka hengen, tiedätte varmaan thaimaan HIV-tilanteen, etenkin maksullisilla naisilla? Ryntäsin satasta testiin. Puhdas oli, luojan kiitos. naisen vaisto... arvatkaa menikö miehiin luotto iäksi. Mikä lie pani viestit lukemaan, vaisto kai. Yllätin itsenikin sen puhelimen kimpusta.

nyt puhelimessa suojakoodi koska "jäin kiinni". Oikeastaan itse kerroin, että olin viestejä lukenut, koska siellä oli jotain mikä ei ollut ihan viatonta... luin viestejä siis koska epäilin jotain.

Ihan sama, en enää lukisi vaikka suojakoodia ei olisikaan, en enää jaksa edes välittää...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat