Seuraa 

Olisiko kokemusta radiopuhelimen käytöstä itkuhälyttimenä? Ilmeisesti Cobra ja Doro -merkkisillä radiopuhelimilla on mallit, jotka sopivat myös itkuhälytin käyttöön. Kertokaa kokemuksistanne, kannattaako hankkia?

Kommentit (8)

handsfree kuuloke, kuuloke vain vaununkopaan kiinni. Itse puhelin on tavarapussukassa kaukana vauvasta ja hansfreejohto on niin pitkä että vois sen pöydällekkin laittaa jos haluaa.

Ja handfreekin ottaa tosi kaukaa äänen et vois laittaa koko puhelimen pöydälle ja silti kuuluis itkut ku vauveli herää, ei siis huolta tässämallissa radioaalloista.. Samoja aaltojahan ne itkuhälyttimetki käyttää, ainaki mun käsityksen mukaan;) Vai olenko aivan väärässä..

Meillä makso nämä pari- kolmevuotta sitten kun ostettiin keskimmäiselle muksulle niin n.70-80¿ ja hinnat on tippunu noissaki tosi roimasti alaspäin.

Joskus muistan nähneeni mainoksessa radiopuhelimia jopa halvemmalla kuin itkuhälyttimiä. Tiedättekö noista hinnoista? Entä onko joku selvittänyt enempi tuota turvallisuuskysymystä? Ajankohtainen aihe minullekin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kanavia on 8 ja lisäksi alakanavia olikohan 100 ettei ihan heti tuu muita samalle taajuudelle:)

Hyvin ovat toimineet ja akut kestää pitkään! Eivät pidä mitään ihmeen ääniä muutenkuin lapsen itkiessä. Voi taatusti luottaa et kantavuus riittää:)

Ainut - tässä on et ladata ei voi jos puhelin päällä, en tiiä miten muissa sitten on.. no onneks vara-akut voi vaihtaa nopeesti paikalleen:)

Suositelen todella.

on loistavat. Akku kestää todella pitkään! Lataus kerran viikossa tai harvemmin ja meillä nukkuu 2 kertaa päivässä unet ulkona.Helppokäyttöiset, hyvännäköiset. Kuuluvuus loistava yli 2 kilometrin päästä, eli on käyttöä muutenkin kuin itkuhälyttimininä. Kanavia riittää ja on helppo käyttää. Meillä pudonnut useasti lattialle, mutta ei ole hajonnut tai tullut muutakaan ongelmaa.

On hyvät. Ja ei minusta kyllä montaa kymppiä maksaneet (tosin olisiko olleet joku alehinta). Itkuhälyttimet maksaa siis enemmän. Käyttöhelppous on itkuhälyttimissä parempi ja ehkä myös valotoiminnot (ei tarvitse kuulla, vaan myös näkee kun ääntä kuuluu). Tosin radiopuhelimissa tuo kanavien määrä ja kuuluvuusalue ilman häiriöitä on taas parempi ja tietty pienempi koko:)

meillä itsellä doro-merkkinen. Toimii aivan loistavasti ja on kanavia ja alikanavia mistä valita (ettei vaan sekoitu naapurin kanssa kanavat, philipsilla tietääkseni vain 2 kanavaa).en oistaisi missään nimessä tavallista itkuhälytintä, paitsi ehkä kun nyt on niitä jossa näkyy myös kuva.

Meillä on kotona radiopuhelimet mutta itseäni vähän epäilyttäisi käyttää niitä vauvan vieressä. En nyt muista merkkiä, mutta niissä on äänestä aktivoitumistoiminto, eli periaatteessa niitä voisi käyttää itkuhälyttiminä. Ne ovat itkuhälyttimiä selvästi tehokkaamat ja ainakin käyttöohjeissa lukee varo-ohjeita radioaalloille altistumisen vähentämiseksi. Esim. turvaetäisyys päästä puhelinta käytettäessä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat