Vierailija

lasten lukumäärä?

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Seuraavalla viikolla saatan pestä joka päivä, joskus kaksikin koneellista päivässä.Lajittelen pyykit aika moneen lajiin ja pesen täysiä koneellisia, joten joka päivä ei ole pyykättävää.Perheessä 2 aikuista ja 2 lasta.

pyykkiä pesemme noin joka toinen päivä 1-2 koneellista päivässä... joskus harvemmin tosin jos ei ole kerääntynyt.

ihmettelen näitä jotka pesevät joka päivä 1-2 koneellista ja vain yksi lapsi on... =O miten voi tulla niin paljon pyykkiä????

pyykkiä pestään 10-12 koneellista viikossa, joskus reilusti enemmänkin jos on paljon ulkoiluvaatetta pestävänä, kuten nyt kuravelli aikaan on.

sellaisia ohuesta muovista valmistettuja ruokalappuja, joissa myös tasku ja hihat. Että ennemminkin muovinen päällismekko kuin ruokalappu. Erittäin hyvä sellaiselle joka itse harjoittelee syömään. Ja lattialle tuolin alle pala vanhaa vahakangasta.Puklaavan vauvan leuan alla pidetään ruokailun aikana harsorättiä, myös siksi, ettei maitoa pääsisi kaulapoimuihin, mutta myös siksi, etteivät vaatteet likaantuisi puklusta. Runsaasti kuolaavalle vauvalle voidaan laittaa myös kankainen, pieni ruokalappu, johon menevät kuolat, vauvan iho pysyy kuivana ja hyvässä kunnossa. Vaatteetkaan eivät likaannu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat