Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tähän päätelmään tulin kun katsoin viime sunnuntaina lähetystä, sitä ei voineet nämä homotuomarit sulattaa Uotinen ja se toinen. Reviirille ei tungeta rangaistuksetta. Olenko jäljillä ?

Kommentit (8)

Uotisen kommentit huvittaa sillä eihän se tiedä kilpatanssista juurikaan kun itse on balettitanssija ja sieltäkin enemmän modernin tanssin sanansaattaja.Toki mielenkiintoinen persoona. Osaa arvioida koreografioita ja tunnelmaa sekä tilankäyttöä, show-elemnettejä yms. , muttei kuitenkaan kilpatanssin hienouksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Epun teko ei vastannut ohjelman ideaa (tanssikilpailua), vaan sen tarkoitus oli lähinnä hakea lapsellisesti huomiota ja samalla peittää omaa taidottomuuttaan. Kovin kypsältä ei vaikuta hänen tanssiparinsakaan, jonka vastuulla koreografia on. Yleisö katsoo kisaa ihan tosissaan ja pelleily on tapa väheksyä yleisön älyä.

Tuo on just sellainen formaatti, jossa on tärkeää pyrkiä säilyttämään se glamourin ja toisenlaisen maailman illuusio. Siihen ei vaan pelleilyt sovi.

Ajattelivat että parempi pitää kieli keskellä suuta. Onhan toi Uotinenkin esiintynyt lehtien palstoilla kaikenmoisissa naisten vermeissä. Yhdessä unohtumattoman kammottavassa kuvassa sillä oli päällä joku naisten minihameroiskeläppä tai mikrosortsit ja verkkosukkahousuut. Gaah, oli kaamee näky.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat