Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Me ollaan ajateltu lähteä jonnekin päin Eurooppaa omalla autolla, vauva tällöin n. 7 kk vanha. Onko joku ollut tällaisella omatoimireissulla vauvan kanssa? Millaisia kokemuksia vai pitäisikö haudata koko ajatus? ;)Faktoja:

-vauvamme viihtyy hyvin autossa ja on rauhallinen

-molemmat olemme miehen kanssa kielitaitoisia ja matkustuskokemusta löytyy

-lähtsimme asenteella " vauva määrää tahdin"

-matkan kesto noin pari viikkoaKaikki mahdolliset kokemukset ja vinkit otetaan vastaan!

Kommentit (3)

Ei ollut mitään ongelmia, päin vastoin, matka sujui oikein mukavasti. Lähdettiin aina aamupalan ja pikku ulkoilun jälkeen ajamaan, pidettiin ruokailu- ja ulkoilutauko muutaman tunnin ajon jälkeen ja sitten taas pari tuntia ajoa seuraavaan yöpaikkaan. Päikkärit onnistuivat aivan loistavasti autossa ja meillä oli reipas ja iloinen vauva iltaisin seuranamme.

Rennolla asenteella vaan liikkeelle ja tiukat aikataulut pois. Me ollaan ajettu 4vk ympäri Usaa 8kk kanssa eikä ollut mitään ongelmia, kun ajettiin pitkät matkat yöllä ja päivämatkat ajettiin lapsen tahdissa.Kannattaa ottaa ruoat lapselle mukaan Suomesta niin ainakin maistuu matkallakin. :) Muuta mukaan matkalle: hyvä kartta, lista majoitusvaihtoehdoista matkan varrella, löysä budjetti ja hyvät hermot. Omasta mukavuudesta ja yöunista kannattaa olla valmis joustamaan reippaasti, niin matka sujuu lapselta paremmin. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat