Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Aiomme hankkia tulevalle vauvalle " matkarattaiksi" kyseisen tyyppiset rattaat, koska tavalliset matkarattaat eivät sovellu pienten renkaiden vuoksi meidän käyttöön. Nyt kysynkin teiltä, että onko jotain muuta merkkiä, joka on siro, kohtuulisen kevyt, mutta isorenkainen ratasmalli? Hinta ei saisi myöskään olla mikään päätä huimaava. Yritän hankkiä rattaat käytettynä, jos vaan sopivat löytyvät. Kotikäytössä meillä on isot yhdistelmät.

Kommentit (4)

eteenpäin kun emme enää tarvinneet.... meillö oli tosi kovassa käytössä eli monta kertaa päivässä niitten kanssa matkattiin....mielestäni matkarattaaksi aika isot mutta riippuu mitä hakee.... eivät minun mielestäni nyt niin paljon painaneet.... enenpi nyt nuo meidän pikkukakkosen teutonian yhistelmät painaa eikä meinaa mahtua mihinkään autoon...suosittelen .... meille ainakin oli hintansa väärtit kiesit ja eikä koskaan ollut kummempia ongelmia.... laakerit vaihdoimme kun eivät takuuseen normaalia kulumaa vaihtaneet eli olivat kovalla käytöllä meillä ja hyvinä pysyivät....

Itse harkitsin niitä aikoinaan myös, onneksi jätin ostamatta.Kun olet menossa ostamaan rattaita, kysy KUOMURATTAITA. Niissä on isot renkaat, pääset siis talvellakin eteenpäin. Muista painottaa myyjälle että pitää olla mahdollisimman kevyet.Itsellä on Koelstran nelipyöräiset rattaat. Paino muistaakseni 11 tai 12 kg, selkänoja ei tosin mene ihan makuuasentoon, joten ei sovi vauvalle. Todella suuret renkaat, joten pääsee loistavasti eteenpäin myös lumessa. Työntöaisassa säätövara suuri. Itsellä pituutta 158 ja mies 185, molemmat saa hyvän työntökorkeuden. Saa pieneen tilaan kasattuna. Plussaa se että että rattaisiin saa ostettua vauvalle kopan (samantyylinen kuin Emmaljungan citykoppa).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jätä ABC Design ostamatta. Olen käyttänyt kolmia (kaksia erilaisia kolmepyöräisiä ja matkarattaita) ja kaikki ovat jäljestään olleet ihan hirveitä. Esim. kääntäminen on ollut yhtä tuskaa, ja rattaat ovat muutenkin tosi painavia.Meillä on Teutonian Timmyt ja ne ovat aivan loistavat pelit!

Ellen ihan väärin muista??! Meillä Brio Racet, jotka tosi hyvät, ja kevyemmät kuin nuo ABC:t, mutta selkänoja ei mene täysin makuuasentoon. Teutonia Timmyt ovat saaneet täällä paljon kehuja, ne varmaan meilläkin olisi, jos olisivat hieman edullisemmat.. =)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat