Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kokeillaanpas toista visaa. Säännöt ovat samat kuin yleensäkin.Etsinnässä on harvinainen nimi, joka alkaa konsonantilla ja loppuu konsonanttiin. Jossain kohtaa nimeä on konsonatti " n" .Lisää vihjeitä tulee tarvittaessa.Hauskaa visailua ja viikonloppua!

Sivut

Kommentit (125)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ui,ui, ui, onkohan tämä liian vaikea? No nimi ei ole ainakaan vaikea. Se nimittäin eroaa minimaalisesti kahdesta suomalaisesta kalenterinimestä.

Ilmeisesti vinkit olivat liian vaikeita tai sekavia, kun kukaan ei arvaa ja/tai jaksa enää visailla. Miten tällaisessa tilanteessa yleensä tehdään, pitäisikö minun vain paljastaa nimi?Nimi itsessään ei ole kyllä mitenkään vaikea, siksi panttasin tuota täsmävinkkiäkin noin kauan. Vai pitäisikö olla vielä täsmällisempi vinkki?

No niin, perkasin uudestaan sillä oikealla listalla. Osa nimistä tippui pois, mutta ihan mukavasti uusia jäi kuitenkin. Olen tarkastanut kaikki nimet Vrk:sta, joten sieltäkin ne löytyvät. Mietiskelen tässä vain, että mikä virka sillä listalla on, jota ensin käytin. Se kuitenkin tuli googlettaessakin ekana. Ja toisekseen: jos nimi oli tuossa ensiksi käyttämässäni listassa, niin kai se on tässä oikeassakin? Ei tarvitsisi käydä kaikkia nimiä uudelleen läpi, vaan vain ne, jotka sen väärän listan kanssa tarkistin (kuten nyt tein).Cainer 3mGenis 1mHainer 2m

Hemon 1mJinfeng 3n

Jinmeng 1m

Jinmin 1n

Jinming 1mKainer 3mMirac 4mPanat 3mRailer 1m

Rainar 19m

Rainel 6m

Rainet 1n

Rauner 3m

Rayner 4m

Rendell 1m

Rongsheng 1mTemon 1m

Thornbjörn 1mWimon 4n*************************Ai niin, nimestä Rainel. Se on espanjalainen tai portugalilainen nimi. En kyllä tiedä, mistä se on kotoisin. Siitä löytyy myös erilaisia kirjoitusasuja, esim. Raynel tai Reinel. Noista kirjoitusasuista yksi on tutun tuttu.

Itse en tiedä muita tangolaulajia kuin Eino Grön, Olavi Virta ja Reijo Taipale, ja niistä en saa muunneltua yhdellä kirjaimella mitään, joka alkaisi ja loppuisi konsonanttiin ja sisältäisi vielä n:n... Mutta kyseessä on toki myös minun rajallinen tietomääräni.Älä vielä paljasta, jos vaikka joku vielä hoksaisi.

körömölli:

Lainaus:


Ja noista 4:stä Taniel ja Teemus oli listoilla jo..Temon ja Thornbjörn puuttuvat kyllä ;o)!!
Onkohan meillä eri lista? Täytyy käydä tarkistamassa, kävin kuitenkin oikeasti kaikki nimet läpi ja siinä meni tosi pitkä aika.Illyana:

Lainaus:


No niin, perkasin uudestaan sillä oikealla listalla. Osa nimistä tippui pois, mutta ihan mukavasti uusia jäi kuitenkin. Olen tarkastanut kaikki nimet Vrk:sta, joten sieltäkin ne löytyvät. Mietiskelen tässä vain, että mikä virka sillä listalla on, jota ensin käytin. Se kuitenkin tuli googlettaessakin ekana. Ja toisekseen: jos nimi oli tuossa ensiksi käyttämässäni listassa, niin kai se on tässä oikeassakin? Ei tarvitsisi käydä kaikkia nimiä uudelleen läpi, vaan vain ne, jotka sen väärän listan kanssa tarkistin (kuten nyt tein).
Käsittääkseni siinä etunimet-kokoelmassa on vain koottuna eri puolilla maailmaa käytössä olevia nimiä. Suominimissä on sitten vain niitä, jotka ovat Suomessa käytössä.Toimitan uudet nimet Rean listalle. Se tapahtuu muuten sähköpostilistan kautta, jonne sinäkin voit halutessasi liittyä. Siellä käydään nimiaiheista keskustelua muutenkin. Tuolla suominimet-sivulla on vasemmassa reunassa linkki " postituslista" , jonka kautta listalle pääsee liittymään.

Huh, huh, löytyihän se nimi sieltä loppujen lopuksi. Etsitty nimi oli siis RAINEL (6m, vuosina 1900-1959) ja sen löysi Körömölli. Onneksi olkoon! Ja kiitos myös muille visailijoille, jotka veivät visaa eteenpäin arvailuillaan. Vinkit taisivat olla tällä kertaa vähän kinkkisiä, täytyy katsoa jos keksin parempia seuraavalla kerralla.Putsaan visan nyt heti, niin nähdään, onko löytynyt uusia nimiä.

Tällä kertaa löytyikin paljon uusia nimiä, joiden joukossa yksi kinkku (Jamon, espanjaa), yksi sitruuna (Lemon) ja kolme jänistä:Cainer 3mDanis 2m

Dinis 3mGenis 1mHainer 2m

Hemon 1mJamon 1m

Jinfeng 3n

Jinmeng 1m

Jinmin 1n

Jinming 1m

Jänis 3mKainer 3m

Kanella 2n

Kimon 4mLainer 1m

Lamon 1m

Lemon 1m

Leanter 4m

Lennar 3m

Limon 2mManela 1n

Mimon 2m

Minel 1m

Minla 2n

Mirac 4m

Miraj 2m

Mirat 1n

Mirav 1n

Miraz 1m

Nefer 3n

Nikander 5mPanat 3mRailer 1m

Raimer 3m

Rainar 19m

Rainel 6m

Raines 1m

Rainet 1n

Rauner 3m

Rayner 4m

Rendell 1m

Repin 1m

Rimon 1m

Roiner 1m

Rongsheng 1m

Rosan 1n, 1mSaijan 1n

Samon 1m, 2n

Sanat 1n

Santer 1m

Semon 2m

Sender 4m

Sikander 1mTaniel 8m

Teemus 2m

Temon 1m

Thornbjörn 1mVianor 35m

Vimon 1nWimon 4nZanis 1m

stellanocturno:

Lainaus:


kuten usein, vinkit vain vaikeuttavat hakua ;o), eikä tässäkään ole mitään noista lähekkäisistä konsonanteista...
No kyllä minusta k ja r ovat tarpeeksi lähellä n:ää. Sanoisin että ei tarvitse olla vieressä, mutta siinä seutuvilla. Kiran ei kuitenkaan ole etsimäni nimi.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat