Vierailija

Mitä ostit:)

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ostivat meidän tosi rupuiset paistinpannutkin kun saivat 2 kpl hintaan 1 e ja lastenvaatteistakin ne karmeimmat kledjut kelpasivat heille :-DD kun myi tarpeeksi edullisesti....

ja myin laukkuja, kenkiä, leluja, vaatteita ja videoita, mutta vähän paremmin hinnoin kuin 50c., siksi kai tienasinkin enemmän.En missään tapauksessa ole rasisti mutta somalinaiset, turkkilaismiehet ja venäläiset yleensä ovaterittäin rasittavia kauppakumppaneita, jos sanon jonkun maksavan 15¿ niin alkaa tarjoaminen tyyliin " yksi euro" ja saattavat jankata vartinkin kunnes uskovat ettei irtoa. Rasittavaa.

Ja tienasin reilut sata euroa vaikka myin paljon vaatetta 20snt kpl ja muutamia vähän parempia sitten eurolla, parilla. Kallein taisi olla talvitakki 3,5e. Oltiin otettu kaverin kanssa pöytä puoliksi eli siinä tuli tietty säästöä, mutta kaveri tienasi suurinpiirtein saman verran eli yhteenlaskettu tuotto oli kuitenkin hyvä. :) Sitä myytävää tavaraa vaan oli niin kauheasti, ja yllätyin tosi paljon siitä miten hyvin esim. astiat ja kankaat menivät kaupaksi!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat