Vierailija

Nykyisiin ei saa mitään seisomatelinettäkään :/

Kommentit (6)

Poika oli 2v6kkv kun tyttö syntyi, muutama kuukausi käytettiin tuplia. Poika käveli niin nätisti ja mielellään että ei pidempään tarvittu. Uudestaan tarvitaan tuplia taas, tyttö tulee olemaan 2v5kk kun kolmas lapsi syntyy. Niillä on sen verran vaikeampi liikkua että toiv. ei tarvita niitä kovin kauan.

meillä tulee ikäeroa 1v6kk ja ostan tuplat. helpointa nakata mlemmat rattaisiin entä värkätä niiden seisomalautojen kans. ku joskus se väsy iskee kaksvuotiaallekin. käytetty aion katella...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä lasten ikäero on juuri tuon 1v6kk ja tuplat olivat aluksi tarpeelliset. Puolen vuoden päästä ne kuitenkin kävivät jo tarpeettomiksi meille. Tietysti tämä riippuu ihan siitä, kuinka pitkiä matkoja teidän tarvitsee kävellä. Meillä on kauppa, puisto ja kirjasto alle kilometrin päässä, isompiin kauppoihin mennään autolla ja käytetään siellä ostoskärryjä. Eläintarhoissa ym. on yleensä lainarattaita, joten niidenkään takia ei tuplia tarvitse itselle ostaa.

Ikäeroa 1v 10kk ja ihan hyvä juttu on ollut. Joskus esim. ollaan menty bussilla kaupungille ja reissu kestäny, niin isompi on ottanut päiväunet siellä. Ja jos yhtään pidempi reissu, olen laittanu ainakin osan matkasta rattaisiin. Ja tietty tosi hyvänä koin, että esim. ostoskeskuksissa jos isommalla alkoi olla liikaa virtaa ja oli koko ajan näpelöimässä kauppojen tuotteita, oli helppo laittaa rattaisiin. Mutta toi riippuu ihan siitä kuinka paljon liikutte pois kotinurkilta.

Itse ostin Emman kolmipyöräset, edulliset rattaat (179 eur). Hirveitä hintoja näkyi olevan käytetyillä ja kuitenkin monet niistä oli aikas pienillä renkailla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat