Vierailija

Meillä 5 v. lapsella alkoi viime yönä 40 asteen kuume. Ei tahdo lääkkeilläkään laskea alle 39. On aika vetämätön. Virusta ihan vaan on kun käytin lääkärissä varuilta. Jos muilla on ollut niin kauanko on oikein kestänyt. Ei ennen ole noin kovaa kuumetta ollut.

Kommentit (6)

mutta minun tuurilla sairastavat yksitellen eikä yhtä aikaa. Olisi parempi kun olisivat yhtä aikaa kipeitä. Malttaisi sairaskin lapsi levätä kun toiset eivät leikkisi vieressä koko ajan. Ja jos jokainen on sairaana viikon niin meneehän siinä tää pitkälle huhtikuuta mukavasti.....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuume oli välillä jopa 41 ja lääkkeellä laski 40:een. Lisäksi lapsi houraili ja sai kauhukohtauksia, että aika rankka kuume oli. Ei onneksi kestänyt kuin 3 päivää, neljäntenä oli enää vähän lämpöä. Viidentenä päivänä olikin sitten jo terveiden kirjoissa.

Meidän molemmat lapset sairastuivat viime viikon lauantaina ja vasta huomenna uskallan viedä päiväkotiin. Ovat kyllä vieläkin nuhaisia ja yskäisiä, mutta ei pahasti. Eli viikon olivat pois päiväkodista. Kuume alkoi viikko sitten lauantaina ja nyt perjantaina vasta laski pois eli 6 päivää oli kuume 38,5-39,5. Käytiin lääkärissäkin, mutta eihän se muuta voinut kuin antaa tujumpaa kuumelääkettä ja tujua yskänlääkettä.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat