Vierailija

Minä ostin Lidlistä pari pakettia edullisia suklaapuputikkareita ja jos ne loppuvat kesken, loput virpojat saavat tyytyä niihin pieniin ruohomuniin (niitä voi antaa sitten useamman). Ei ole tosiaankaan varaa antaa kaikille virpojille yllätysmunia!

Kommentit (14)

Mä ostin Haribon pääsiäispusseja, joissa on sisällä minipusseja, joissa kaikissa muutama haribo-karkki. Sen lisäksi ostin jotain tusinamunia. Siskon lapsille ostin kunnon yllätysmunat. Ja ainakin täällä meidän asuinalueella ei tosiaan ole tapana antaa kinder-munia. Tikkari, lakupötkö, rusinapaketti tai vaikka jotkut lasten keksitkin ovat ihan tavallisia.Meillä käy aika paljon lapsia, kun asutaan pääkaupunkiseudulla lapsiperhealueella rivareissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja lisäks niitä ruohomunia. Eipä meillä varmaan käy muita kuin tuo naapuriperheen legioona. Koskaan muulloin niitä ei näe, paitsi palmusunnuntaina virpomassa. Mutta ovat aina ihanat varvut ja pääsiäiskortit antaneet, että siitä ihan ilomielin palkka..Rahaa en antaisi ikinä, jos sattuisi niin, että olisin unohtanut ostaa virpomispäivän nameja, pyytäisin ehkäpä lapset hakemaan myöhemmin palkkansa.

me vanhemmat syödään loput- LURPS. Yleensä virpojina käy vain tuttuja lapsia (asutaan maalla). Todella upeasti koristellut pajunoksat saatu aina, niin kiva antaa jotain takaisinkin sitten.Kummilapsille + lapseni serkuille annan 2munaa /lapsi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat