Vierailija

Niin, ehkä itsekunnioitus sopisi paremmin kuin itsensä rakastaminen. Itserakkaushan ei ole suotavaa.ap

Kommentit (2)

Nyt tulee lällärikamaa...Oppikaa rakastamaan aidosti! Ensin itseänne, etsikää itsenne! Katso itseäsi peilistä, äläkä ole ankara. Nikkaa peilistä itsellesi silmää ja sano:" Soot ihan hyvä tyyppi" (edesmenneen tosiystävän neuvo).

Et ole ketään muuta huonompi. Pyri olemaan oma itsesi, äläkä teeskentele. Roolit on syvältä. Jokaisella, joka vetää roolia, on omat ongelmansa.

Vain oppimalla välittämään itsestäsi voit oppia välittämään muista, elämästäsi, muiden elämästä, maailmasta, mansikoista :)

Helppoa se ei tietenkään ole ja tämäkin on pelkkää paskanjauhantaa, mutta niinhän se on koko elämäkin, jos oikein järjellä ajattelee.

Eronnut olen aikoja sitten kirkosta, enkä ole mikään hihhuliuskovainen muutenkaan, mutta tiedän vain ja ainoastaan vilpittömän rakkauden pelastavan maailman ja ihmiskunnan. Vain rakkauden puute saa ihmisten tekemään sairaita tekoja ja olemaan säälimättömiä, joka on nykymaailmassa niin surullisen yleistä.Rakastakaa siis lapsianne enemmän kuin itseänne, jotta maailma paremmaksi muuttuisi. Halatkaa ja pussatkaa, vaikka teitä ei olisi halattu ja pussattu. Lapsi tarvitsee läheisyyttä ja nimenomaan sinun läheisyyttäsi! Halaa ja pussaa niin usein kuin voit, mutta muista myös tiukka kasvatus. On yhtä tärkeää ottaa vähän joskus tukasta kiinni tai antaa pieni nippaus, lasta kuitenkaan sen enempää satuttamatta, kuin ne halaukset ja pussaukset. Lapselle täytyy asettaa rajat heti pienestä pitäen, jotta hän tuntee olonsa turvalliseksi ja rakastetuksi. Jokainen lapsi hakee rajojaan jatkuvasti ja kuka muu niitä asettaisi kuin oma vanhempi/omat vanhemmat, kun kaiken lapsi matkii omilta vanhemmiltaan, tietty.On tärkeää oppia tuntemaan lapsensa, koska tiettävästi me ihmiset olemme eri luonteisia jo syntymästä. Tutustu lapseesi (miehet) heti vauvasta, niin saat läheisemmän suhteen lapseesi. Ja naiset! Antakaa miehellenne aikaa lapsenhoidossa, älkääkä kytätkö olan takana, menikö kaikki oikein vai ei. Monella miehellä menee mielenkiinto koko hommaan, jos saa negaa haparoivista yrityksistään. Pääsette itsekin helpommalla, kun annatte miehenne kunnolla osallistua lapsenhoitoon. Ette te lasta siinä menetä, kyllä äitä on aina äiti, vaikka voissa paistaisi.

Yrittäkää olla mahdollisimman paljon kotona lapsen/lastenne kanssa. Se on lapselle kaikkein tärkeintä. Ei tarvi tsempata, ei ikinä. Kunhan olette mahdollisimman paljon kotona.t: Rakkautta lapsena saanut

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat