Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

-Syöttölappu oli ruskea-beessi (isoja raitoja) ihan kuin marimekon.

-ihanan vihreä kietaisupaita ja housut (kirkas tumma vihreä)

-pussilakanoissa vihreitä retrokuvioitaLiäsksi ylisöpöt beessit haalaritHarmittaa kun ei saatu tuota pakkausta,

toivottavasti joku ottaa sen ja myy vaikka huutonetissä osina.Tai sitten pitää tehdä pikkusisarus pikapikaa

Sivut

Kommentit (39)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja hyvin ap kuvaili pakkauksen. Mun makuuni oli vähän liian väritön. haalarien malli oli tosi kiva, ne aukesi tosi hyvin kahdella vetoketjulla.

ja siinä oli sellaiset käännettävät jalansuut, materiaali ei ollut ihan niin " wettexiä" kuin aikaisemmin, eli puuvillainen pinta.Sitten oli ihana vaaleanruskea potkari jossa oli ankkoja ja luki yksi kaksi kolme...tosi söpöja se ulkohaalari on kanssa maitokahvinvaalea ja sellainen mattapintainen. Ihana<3En tiedä olivatko valinneet jotenkin laadukkaammat tuotteet sinne esille mjtta vaikutti tosi paljon laadukkaammalta kuin aikaisemmin (meillä 2004 pkt)ap

uus pakkaus tulevalle vauvalle, vaikka 05 pakkaus onkin vähän käytettynä odottamassa. Kuvat nähtyäni tulin siihen tulokseen ettei tarvi, ihan kivoja vaatteita, mutta enköhän sillä 140¿ löydä kivan puvun ja muutamat mukavat bodyt ja potkarit.

Meillä otettiin aikoinaan esikoiselle pakkaus v. 2000 ja sen jälkeen nuoremmat sisarukset ovat pärjänneet hyvin ensimmäisen pakkauksen tavaroilla ja vaatteilla.Nyt sitten odotan (ihan alkuraskaudessa tosin) perheen viidettä ja viimeistä villahousua, ja olen jo ajat sitten päättänyt, että tällä kertaa otan pakkauksen. Tuo näyttää ihanalta, oikein toiveiden täyttymykseltä, eli kunhan tämä pikkusintti vaan pysyy matkassa mukana, niin me saamme tuon pakkauksen!

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat