Seuraa 

MoikkaOli pakko tulla kommentoimaan, miten ihanasti me selvittiin unikoulusta ja tissin vieroituksesta. Meidän neiti ollut aina kova syömään päivällä ja öisin

tissiä. Mulla on tiedossa pian 3päivän matka ja vieroittaminen oli siis ajankohtaista.

MINÄ- ÄITI pidin tytölle unikoulun. Laitoin illalla oman sänkyyn ja silitin uneen. Puoli kolmesta viiteen oli hereillä, itki ja oli tosi suuuttunut mutta tissiä ei saanut. Nukkui kahdeksaan aamulla.

Seuraava eli toinen yö itki vähäsen 1,5h ja viime yönä kerran tulin pientä ääntä, mutta nopeasti nukahti uudestaan. 22-08 siis nukkui käytännössä. Ihan uskomattoman helppoa se sitten oli, vaikka jännitin niin kauan. Haikeata on, mutta elämä on. Niin, ja tyttö nyt ihan innoissaan juo tuttelia nokkamukista ja paljon kerrallaan. ISO TYTTÖ tuli hetkessä.Mukavaa viikonloppuaVepeli2 ja neiti9kk

Kommentit (4)

Aloitin harjoittelun illasta, eli en antanutkaan tissiä nukahtamishetkellä, vaan silitin tytön uneen. Yöllä kun herääs, silitin päätä, silmien vierestä ja selästä. Kun itku oli aika kova, otin syliin kun makasin, sit tyttö rauhottui siinä, sit vaan siirsin takas omaan sänkyyn ja näin monta kertaa. Kyllä se oppii äkkiä. Ennen söi kans tissiä yöllä välillä tunnin välein. Nyt herää yöllä kerran, pari silitystä riittää - jatkaa unia =)

Miten nopeasti lapsi oppikin kaiken. Tsemppiä teille.Vepeli2.P.S. Ei saa antaa periksi, jos kerran antaa, toinen unikoulu voi olla vaikeampaa. Kerran kun päätös on tehty, siitä täytyy pitää kiinni.

Kyllä se siitä =)

Aloitin harjoittelun illalla, eli en antanutkaan tissiä nukahtamishetkellä, vaan silitin tytön uneen. Yöllä kun herääs, silitin päätä, silmien vierestä ja selästä. Kun itku oli aika kova, otin syliin kun makasin, sit tyttö rauhottui siinä, sit vaan siirsin takas omaan sänkyyn ja näin monta kertaa. Kyllä se oppii äkkiä. Ennen söi kans tissiä yöllä välillä tunnin välein. Nyt herää yöllä kerran, pari silitystä riittää - jatkaa unia =)

Miten nopeasti lapsi oppikin kaiken. Tsemppiä teille.Vepeli2.P.S. Ei saa antaa periksi, jos kerran antaa, toinen unikoulu voi olla vaikeampaa. Kerran kun päätös on tehty, siitä täytyy pitää kiinni.

Kyllä se siitä =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä alkaa unikoulu 8kk tytön kanssa tänä yönä. Meillä syödään pullomaitoa ja kerran yössä ja sekin kerta on oikeastaan ihan turha. yritin vähän aikaa sitten vierottaa yömaidosta mutta oman laiskuuteni takia en jaksanut sitä elämää yhtä yötä pitempään. nyt olis tarkoitus ihan aikuisten oikeesti lopettaa moinen maidon mässytys yöaikaan. olis niin paljon helpompaa kesälläkin reissata kun ei tarvitsis sitä yösyömistä...

onnea siis teille, teillä kävi helposti. pitäkää meille peukkuja!!!

Kuinka tämä unikoulu tapahtui? Silittelitkö vain uneen yöllä kun oli hereillä vai otitko syliin? Oma tyttäreni on 7,5kk ja lutkuttaa tissiä 4-6 kertaa yössä ja minä en itse enää jaksa. Enkä usko, että kyse on nälästä vaan ihan vain tottumuksesta. Mielelläni yrittäisin näitä kertoja vähentää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat