Vierailija

haalarinostajilta siis kaivattaisiin. Kiitos!

Kommentit (12)

Viime talvena oli Reiman talvihaalari, joka oli erinomainen, eikä kastunut loskastakaan. Ja tosi märällä kelillä on kuitenkin syytä olla sadevaatteet eli sen puolesta ajaa hyvin asiansa. Toisaalta ihan vastaavanlaatuisia ovat esim. Lassien haalarit, joita voi tarjouksesta löytää tuota Hullujen Päivien tarjousta halvemmalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joten ei varmasti huono ostos joskaan ei mikään superlöytökään.Hullujen päivien kama on pääsääntöisesti b-luokkaa tai hintatasoltaan samaa kuin monissa muissa kaupoissa normaalihintaan myytävät kamat. Olen usein naureskellut HP-tarjouksille kun lähimarketista on löytynyt sama tavara normaalihinnalla ja halvemmalla.

Naapurin lapsella, n. 1,5 v. oli tuo haalari. Hyvältä näytti, ja varmasti kelpaa jos ei ihan vesilätäkössä istu. Mielummin ainakin tuon pitäisin kun ostaisin likatahraisen ja kulahtaneen käytetyn Reima TEC-haalarin.

Vaikka eivät ole yhtä hyviä kuin Reimatecit, niin ajavat taatusti asiansa.Meillä ainakin tarhassa tunkevat " joka kelillä" kuravaatteet haalarin päälle, niin siellä alla ei todellakaan tarvita välttämättä n.120 ¿:n Reimatecia vaan tavallinen Reiman haalari on kelvannut vallan hyvin.

Lasiekin vaikuttaa paljon laadukkaammalta. Mä luulin että siellä myydään reimatecejä, mut satsasin sit 20 euroa lisää ja ostin remun, joka pitää hyvin vettä.

valloittaa vaikka Everestin. Tosiasiassa lapsi päiväkodin pihalla pärjää kyllä paljon vähemmälläkin jos ei halua satsata rahallisesti niin paljon. Nykyään vaan luodaan olemattomia tarpeita tyhjästä. Jostain jutusta tulee sellainen, ettei ihminen voi enää kuvitella pärjäävänsä ilman. Joskus se on joku Aasiassa valmistettu ylihintainen vaate kuten Reimatec, joskus joku muu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat