Vierailija

ja saa tietenkin vastata kaikki muutkin. Ajattelin vain, että jos on vain yksi tai kaksi lasta, tulee varmaan helpommin ostettua kenkiä enemmän kuin on välttämätöntä, näin ainakin itselläni oli, ja nyt haluaisin tietää, millä toiset pärjäävät.

Kommentit (8)

Nyt käytössä kumpparit ja sellaiset välikausikengät. Kesällä lapsilla on lenkkarit ja sandaalit ja talvella on kahdet kengät myös eli Kuomat ja sitten nilkkurit.Varaa ei ole hankkia enempää eikä ole tarpeellistakaan. Koskaan ei mitään juhla tai hienostelukenkiä ole hankittu kun ei olla tarvittu.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

muitakin kenkiä mutta noita hän tuntuu vain käyttävän. Pojille kokeilin myös nillkkureita ja goretekseja talvella mutta eivät pitäneet joten luovuin niistä.

Meillä on vanhemmilla lapsilla esim. nyt jalkaan sopivia kenkiä : talvikengät, Goretex " varsilenkkarit" , lenkkarit, kumisaappaat. Ja molemmilla samannumeroinen jalka tällä hetkellä, että kyseisiä kenkiä on kaikkia kahdet samaa numeroa. Nuorimmainen ei vielä ole juuri kenkiä tarvinut.

Vanhimmalla lapsella on vain yhdet talvikengät, välikausikengät ja lenkkarit, ja niillä hän on pärjännyt jo pari vuotta. Seuraavaksi vanhimmalla on vaikka miten monet kengät, kun hän hankkii niitä kirpparilta, mutta koskaan niitä ei ole hänen mielestään tarpeeksi. Muilla lapsilla on kahdet talvikengät, yhdet kävelykengät, lenkkarit, sandaalit, kumpparit ja juhlakengät. Kolmen isoimman tytön jalat ovat samankokoiset, joten he lainailevat toistensa kenkiä, myön minun kengät kelpaavat heille.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat