Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (4)

Itse tunnen helluntailaisia samoista

" piireistä" missä Ilkka on mukana. Voin kertoa, että heillä oli hirveä suitsutus Ilkan Idols kisasta.... Suoraan sanottuna, meni jopa hermo siihen! Ainakin nämä tuttuni elivät jonkilaisessa hurmoksessa siitä että tuttu/" tuttu" kaveri on Idols kisassa.Ja totuus on se, ettei Jääskeläisestä ole kuultu mitään sitten kisojen. Osaako joku nimetä jonkun hänen biisinsä? (Vert. Wickholm, Ylander, Tuisku, Pakarinen jne. )Ei ole sattunut myöskään ainakaan minun silmiini esim. lehdissä tmv. hänen keikka mainoksiaan tmv. Tai no vaalien alla oli lehdessä mainos jonkun naisen vaali tilaisuudesta, jossa Ilkka&Heikki esiintyvät...!;)Mutta tosiaan, kaikkia muita Idols tyyppejä näkyy aina toisinaan tv:ssä, Pakarista todella paljon, mutta esim. Agnes vilahtelee toisinaan ruudussa jne. ja tuliko Tuiskusta jopa joku dokumentti kerran...?Minusta se että Jääskeläinen voitti ja katosi sen jälkeen, kertoo siitä että hän sai ääniä sellaisilta ihmisiltä, jotka eivät osta levyjä. Ketä nämä ihmiset ovat?

Kiinnostuuko esim. 50-v mies äänestämään itselleen tuntematonta (ei edes mitenkään erityisen hyvää laulajaa) kun näkee tämän esityksen Idols kisassa? Tuskin;) Mutta se onkin toinen juttu, jos on " oman seurakunnan" poika kyseessä, josta koko seurakunta on tohkeissaan...Tuo 50-v mies saattaa siis innostua lähettämään " meidän pojalle" useammankin teksti viestin " kannatusmielessä" , mutta tuskin hän menee ostamaan pojan levyä sitten kun se ilmestyy...Ja paranoijana ihmisenä mieleen tulee myös sellainen, että ehkä Ilkka on julkaissut " omakustanne" levyn, jota myydään helluntailaisten tilaisuuksissa ymv. Sillä miksi suotta antaa MTV:n levy-yhtiön vetää hyvät hillot välistä, kun voi myydä levyn suoraan faneilleen (=helluntailaisille). Uskovaisissa piireissähän on paljon noita omia levyjä/kirjoja, joita et tavallisista levy-/kirjakaupoista löydä...Sillä käsittääkseni ei Jääskeläinen edes rikkoisi mitään sopimusta, jos ei mene toiselle levy-yhtiölle vaan myy " itse tekemiään" levyjä " tutuille" .Idols ohjelmalla saattaa olla hyvä syy, miksei kutsu Jääskeläistä mukaan. Minusta siis naurettavaa että hän narisee lehdissä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eivät ainakaan ihmiset, jotka olisivat ostaneet Ilkan levyn tai menneet Ilkan keikalle tai muuten vai fanittaneet Ilkkaa. Koska sellaisia ihmisiä ei taida olla edes olemassa?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat