Vierailija

Kommentit (4)

Varsinkin nuorille lapsiperheille löytyy paljo tekemistä ja paljon on nuoria vanhempia alueella, joiden kanssa ystävystyy helposti. Ehkä se sitten on tuon edellisen vastaajan mainitseman " matalan tulotason" syytä, että täällä ei katsota pitkin nenänvartta ketään, vaan kaikki otetaan hyvin vastaan.

Palvelut alueella on ok, isoja kauppoja K-kylän puolella mm S-Market ja sitten Lidl, CityMarket on tulossa k-kylään, junalla 20min helsinkiin, bussilinjat hyvät, ulkoilureitti mm Kuusijärvelle, kouluja, päiväkoteja, MLL:n perhekerho ma-to päivittäin ymsyms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja kyllä Korsossakin on kivoja alueita. Havukoski on laaja alue, joka jakautuu moneen osaan. Havukoskella on korkeita ja matalia kerrostaloja sekä idyllinen rivitaloalue. Kaupunginosassa on toki levottomia " matalan tulotason" vuokrataloja, mutta myös suhteellisen hinnakkaita ja kauniita rivareita sekä asumismuotoja niiden välillä. Ainoastaan Koivukylän kirjaston ympäristö saisi olla siistimpi, muuten ei valittamista.

Itse on asuttu pian viisi vuotta, täällä " pahamaineisella ;) " alueella. Ja viihdytty on ja Hyvin vielä kaiken lisäksi. Palvelut ja kulkuyhteydet on hyvät ja vielä paranemaan päin koko ajan. Lapsiperheitä on paljon, samoin päiväkoteja ja leikkipuistoja. Ja erilaisia mahdollisuuksia kotiäideille kuten kolmonen jo kertoi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat