Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mielelläni ruokin naapurin lapsia/lapsen kavereita jos asiasta on vanhempien kanssa sovittu TAI lapsi KÄY KYSYMÄSSÄ vanhemmiltaan luvan saako syödä meillä. Tässä pihapiirissä on ongelmana se, että milloin kukakin naapureista tarjoaa lapsille kaikkea herkkua (pullaa, jäätelöä, keksejä) jnejne ja sitten ei ruoka aikana enää RUOKA MAISTU!!! Muutenkin vähäruokainen tyttö niin ei paljoa naurata jos kaverilla saa jotain pullia yms. Hyväähän naapurit tarkoittavat, mutta sitten on tämä juttu ettei oikea ruoka enää maita. Nyt meillä sellaiset säännöt, että lupa pitää kysyä, ennen kuin saa ottaa mitään kaverin luona, muut vanhemmat katsovat kieroon, mutta siinä katselkoon.

Kommentit (19)

Mäkin tiedän, että kaikki lasteni kavereiden vanhemmat eivät edes pidä siitä että lapsi syö muualla, koska heillä on tarkotus kotona syödä. Musta on ihanaa, että perheissä vielä kokoonnutaan yhdessä syömään ja niin tehdään meilläkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

niin kenenkään naapurin ei tarvitsisi tietää mitää allergioista eikä muista.

Mutta kun jokainen haluaa antaa keksiä ja jäätelöä ja eipä sitten ruoka-aikana oikea ruoka maistu.

Jos ei ihan jatkuvaa ole.Meillä on semmonen käytäntö että jos ruoka-aikaan on joku kaveri kylässä niin tarjotaan ruokaa myös kaverille. Joskus viikonloppuna saatan tarjota myös esim. jätskiä tai muuta hyvää.Omat lapseni myös saavat syödä kaveriensa luona jos heille jotain tarjotaan. Yleensä kuitenkin pyritään siihen että ruoka-aikana syödään yhdessä ja sillon myös lapset kotona.

Meillä saa sillon tällön syödä mukana, joku syö useammin kuin toinen. Kaikkia viittä päivittäistä kyläilijää (jotka on onneks useimmiten meidän pihalla) en kuitenkaan joka päivä ruoki.Musta on tosi sääli, jos enää ei perheet halua syödä yhdessä, meille se on aina ollut tärkeä yhteinen hetki. Sitten on musta ihan eri tilanne se, että kerran kaksi viikossa yksi kaveri syö täällä, kun että joka päivä viisi kaveria oman kolmeni lisäksi söisi.Vai että syövät vähän... =)) Meidän lasten kaverit ikää 4v - 10 v syövät kaikki todella paljon kun syövät. Lihapullia menee vaikka 10 ja kerran naapurin tyttö söi PUOLET koko tekemästäni tomaatti-mozzarella -salaatista (mikä sinänsä musta oli niin huvittavaa, ettei mitenkään ärsyttänyt).Kun tajoan välipalaa niin nehän söis ja söis. Kaksi voileipää ei riitä mihinkään, sitten halutaan jugurttia, muroja jne. Minä kyllä koen olevani todella vieraanvarainen, koska omat lapseni eivät ole koskaan edes olleet kylässä näillä lapsilla (paitsi naapurillamme, joka on esikoisen paras kaveri), koska lasten vanhemmat eivät halua vieraita lapsia sinne.Josku meille tulee joku kaveri yökylään ja tottakai hänellä on sillon ns täysihoito. Musta ei kutienkaan ole mitenkänä fiksua, että meidän jääkaappi olisi jotenkin koko kylän vapaassa käytettävissä.

kun tuo kaveriporukka pihalla leikkii ja jäätelöä tarjoaa perheet ja myös eläkeläiset. Viimekesänä parhaillaan 4 jäätelöä pvässä ennen kuin tajusin, missä mättää kun tyttö ei syö.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat