Vierailija

ja kumpi voittaa Idolsin?

Kommentit (9)

Kaikki ne herkimmät kohdat olivat jotenkin vireen osalta vähän epämääräisiä, eikä äänikään kuulostanut hyvältä muuta kuin paikoitellen kertosäkeessä. Että Ari ehkä tosiaan ON hevilaulaja, siinä äänensä pääsee oikeuksiinsa.

Molemmat ovat kyllä hyviä laulajia, mutta mielestäni Ari on valmiimpi siihen mylläkkään, mikä voitosta seuraa. Eihän kakkostakaan täysin rauhaan jätetä, mutta kuitenkin. Anna laulaa upeasti, mutta pelkää selvästi sitä esiintymistä ihan hirveästi, silmistä näkyi torstainakin välillä ihan pelkkää kauhua. Tytölle tekisi mielestäni hyvää päästä aloittamaan vähän pienemmillä areenoilla kuin mitä voitto toisi tullessaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvä tyyppihän se on, lahjakas ja innokas, mutta rutkasti pitää tehdä töitä tullakseen Tähdeksi. Annan vika on maneerit, tavat tulkita ja esiintymispelko sekä kaiketi myös pyrkimys täydellisyyteen ja turhautuminen sen edessä kun tie on pitkä. Latinomusiikki sopii hänelle, mutta kuulijakunta Suomessa olisi kovin rajattua, toisin kuin Arilla tässä hevihelvetissä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat