Vierailija

Meillä on ongelmia lapsen saannissa, yksi meillä on.

Tänä aamuna tuli tekstiviesti, että tyttö tuli ja siinä oli strategiset mitat.

Olin ihan H. Moilasena, koska en edes tiennyt ystäväni olevan pieniin päin. Asia on näin, että ollaan tunnettu jo lapsuudesta saakka ja ollaan ajauduttu eri puolille Suomea asumaan. Yhteyksiä pidetään viikottain.

Yhdenkään puhelun ja meseilyn aikana ystäväni ei ole edes vihjaillut siihen suuntaan, että heille olisi tulossa perheenlisäystä.

Mielestäni olen vain maininnut, että meillä on lastensaantivaikeuksia, mutta en todellakaan ole mitenkään katkerasti vuodattanut aiheesta.

Tosin olen maininnut käyväni terapiassa.

Voi että olo tuntuu nyt tosi petetyltä, olisin halunnut jakaa raskauden ilon hänen kanssaan. :(

Mikä ajaa ihmisen salailemaan tuolla lailla asiaa?

Kommentit (10)

suorastaan julmaa kertoa ko henkilölle raskaudestaan! Ei saa sanallakaan mainita raskaudesta tai sen yrittämisestä koska muuten on toista kohtaan tyly, ajattelematon ja julma!Normaalielämässä ystäväsi (vai olisiko kuitenkin vain kaveri?) varmasti on ajatellut samalla tavalla. Niin minäkin ajattelisn jos joku kertoisi käyvänsä terapiassa. Ajattelisin automaatisesti, että asia on todella arka ja aiheuttaa masennusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kohtaan. Mutta ystävänä olisin kyllä kertonut raskaudesta ja kysynyt miltä sinusta tuntuu tämä asia. Nämä on niin vaikeita juttuja. Juttele ystävällesi ja kerro miltä tuntuu.

Jos kertoo " uutisen" monille ihmisille, niin saattaa vahingossa unohtaa mainita siitä jollekkin.Tai ehkä raskaus ei ole ollut helppo tmv. ja ei ole siksi puhunut aiheesta?Tai sitten on voinut käydä niin, että on meinannut juuri kertoa sinulle, kun olet sanonut jotain (vaikka ihan vähän vain) siitä kuinka teille ei vauvaa kuulu/käyt terapiassa tmv. ja ystäväsi ei ole viitsinyt sanoa sen perään " Hei me muuten saadaan vauva maaliskuussa" .Ja eihän se ehkä parasta tilanne tajua osoittaisi...

leimataan toisille pahaa toivoviksi mahoiksi.Ehkä ystäväsi raskaus on tosiaan ollut vaikea tms. Kysy häneltä suoraan, miksei kertonut. Turha täällä jossitella, kun ei totuutta kuulla kumminkaan. Ja jos ovat tosiaan sinua " säästääkseen" pihdannut tiedon, keskustelkaa siitäkin. Vai jäätkö mieluummin mököttämään ja menetät ehkä aivan turhaan luottamuksen hvyään ystävääsi? Ystävyyteen kuuluu myös se, että välit selvitetään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat