Vierailija

Siis sellaiset itsepalvelukirppikset, joista voi vuokrata pöydän. Paljonko pöytävuokra maksaa per viikko? Onko sinulta varastettu tavaraa kirppiksellä? Saako omat takaisin vaatteista/tavaroista pöytävuokran jälkeen?Miten paljon tavaraa pitää laittaa myyntiin, että kannattaa? Entä hinnoittelu (vaatteet/lelut), minkälaisia hintoja pyydätte (esimerkkejä)?Entä mitä toivoisit löytäväsi kirppikseltä/mitä ostat/mitä et osta?Kyselee ulkosuomalainen, joka harkitsee myyntiä kirppiksellä Suomessa.

Kiitos!

Kommentit (6)

Kertaalleenhan ne on jo maksettu. Kirppiksellä pitää olla edullista!! Joku toinen saa hyvän mielen kun saa hyvää tavaraa edullisesti ja minä pääsen tyhjentämään kaappeja jottamahtuu uudet ostokset kotia.Vaatteet kannattaa myös silittää! Eikä myydä rikkinäisiä tai tahraisia vaatteita.

Tuohon hintaan minä tulen hakemaan omille lapsille kotoasi nuo vaatteet. Ei tarvitse raijata kirpparille.Kumpa tekisikin joskus tuollaisia löytöjä

T. kuuden lapsen äiti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

menevät mielestäni parhaiten kaupaksi, koska ne usein niin hyväkuntoisia. Ei kannata kuitenkaan pyytää liikaa esim. bodysta 0,5-1¿ sopiva hinta. Vatteen laatu ratkaisee, jos uuden veroinen niin joku haluaa maksaa siitä vaikka vähän enemmänkin.

Kysyn viela tarkemmin:- minkaikaisille kannattaa laittaa vaatetta: menevatko myos pienet vauvanvaatteet kaupaksi? Ovat ainakin meilla parhaiten sailyneet kun niita on kaytetty niin vahan aikaa.- enta lelut? millaisia leluja ostaisit kirpparilta?- hinnoittelusta viela, paljonko hintaa esim: bodyt, potkarit, isompien lasten paidat, housut...- ostaisitko (merkki)kantoliinan kirpparilta?Kiitos viela jos joku viitsisi vastata.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat