Vierailija

ihan vaan huvikseen kirjoittelen, mut veikatkaa silti. alkaa noi idolsjutut jo kyllästyttää..eli tuleeko meille tyttö vai poika. Kaks tyttöä on jo, nyt tekee mieli suolaista, pahoinvoitia ei ole, olo mitä loistavin, painoa ei ole tullut, maha on matalalla eteenpäin suuntautuva melonin puolikas. Linea negraa ei ainakaan vielä ole, sykkeet 132-150 välillä.

Kommentit (14)

Poikaa veikkaan sykkeen perusteella...toisaalta " poikamaha" itselläni ollut aina ylhäällä ja eteenpäin. Mutta tytöistä minulla ollu nopeampi syke kuin pojista. Ihan veikkailua on, näet sitten kumpi tulee!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

et istukassa ei mitään vikaa. siis pahoinvointi loppui ajoissa.lisään vielä et tytöistä olin aina väsynyt,vaikeat raskaudet,lihoin ihan kekenä, söin makeeta ja suolasta sekasin, toisessa linea negra toisessa ei, molemmissa sykkeet aina 140-150.

Ja vielä istukan toiminnasta, että minulla ei ole kertaakaan ollut pahoinvointia kolmessa raskaudessa. Yhdessä raskaudessa oksensin koko ajan, mutta siitä ei tullutkaan valmista. Ja kertaakaan ei istukan toiminnassa ole ollut mitään vikaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat