Seuraa 

Eli siis joko tuo libero-vaippakuittien keräyskampanja loppui. Muistelin että loppuu 31.3., mutta liberon sivuilla ei enää ollut tuota osoitetta mihin kuitit voi lähettää.Löytääkö joku tai onko jollakin jemmassa? Kuitit olisi mutta lähetystä vaille...... vai myöhästyinkö sittenkin???

Kommentit (3)


Saat pupulakanat, kun ostat Libero-vaippoja

Saat suloiset Libero-pupulakanat lapsesi sänkyyn, kun ostat Libero-vaippoja ja keräät kuitit.Toimi näin:Laita kampanja-aikana 1.1-31.3.2007 keräämäsi alkuperäiset kuitit viiden Libero-säästöpakkauksen ostosta kirjekuoreen. Ostokset tulee tehdä kampanja-aikana 1.1-31.3.2007. Voit tehdä ostokset kerralla tai useammassa erässä. Emme palauta kuitteja.Kirjoita nimesi ja osoitteesi mukaan. Postita kuitit viimeistään 31.3.2007 osoitteeseenOy SCA Hygiene Products AB

c/o Westlog

PL 55

21201 RaisioMuista postimerkki! Saat tyynyliinan (55x36cm) ja pussilakanan (110x125cm) postitse kotiisi. Toimitusaika on noin kaksi viikkoa.Terveisin,

LiberoP.S Pupulakanatarjous on kauppojen kanssa yhteistyössä tehty erillinen kampanja. Libero-kerhossa lahjoja saa edelleen ostomerkkejä vastaan.

niin sitten kerkeät saada nuo lakanat! Koska ainakin aikaisemmin merkit on pitänyt lähettää viimeistään viimeisenä keräyspäivänä! Eli maanantaina lähetetyt eivät välttämättä kelpaa, vaikka voihan tuon vielä liberolta varmistaa.Meille kerättiin noita kaksi :) Toiset tulossa vasta, mutta kun liberoa kaksi lasta käyttää niin juuri kymmenen pakettia tuli ostettua kolmessa kuukaudessa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja täytyyhän noi käydä jos vaikka huomenna laitan postiin sillä viikonlopun aikana ei posti kulje...keräyshän loppui lauantaina 31.03. ... ;D... siis optimistina laitan postiin kuitenkin...* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat