Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (46)

Minä haluaisin tietää työasioista, mitä minun kannattaisi jatkossa tehdä. Pysytellä nykyisessä joka sinänsä hyvä työ, vai vaihtaa uudelle uralle, jollekin joka oikeasti kiinnostaisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nostin Sauvojen prinssin. Sävy on positiivinen, kertoo voimasta, pelottomuudesta ja rohkeudesta kulkea omaa tietä.Ota muutokset uusina mahdollisuuksina. Uskalla luottaa näkemyksiisi ja pidä kiinni siitä, mitä sisimmässäsi olet. Luota ystäviin, tarvitset heidän tukeaan. Saatat saada tervetulleen viestin.

Sait vähän erikoisen kortin kun kyse oli rakkausasioista, nimittäin Sauvojen viitosen. Se kertoo kamppailusta, vastustuksesta, turhautumisesta. Yritätkö liikaa, pitäisikö antaa asioiden sujua omalla painollaan?

Sait Maljojen nelosen, sen sanoman voisi tiivistää yhteen sanaan: tyytyväisyys.Asiat järjestyvät ja tasapaino löytyy. Järjestä mahdollisuus rauhoittumiseen ja hiljentymiseen, kuuntele itseäsi. Tuhlaa rakkautta ja huolenpitoa läheisillesi.

Työasioista yleisesti siis. En ajatellut korttia nostaessani asiaa niinkään siten saatko juuri tätä paikkaa vai et, vaan järjestyvätkö asiat joka tapauksessa. Sait Miekkojen prinssin, näyttää varsin lupaavalta.Kortti kertoo luovuudesta, nokkeluudesta, riskinotostakin. Tartu rohkeasti uusiin haasteisiin, sinusta on vaikka mihin kun olet päättäväinen ja uskot omiin mahdollisuuksiisi.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat