Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

KIIRA MIKAELAksi! =) Kiira nimi tuntui jotenkin paremmin sopivammalta meidän tytölle, joten päädyttiin sitten siihen :)) Mikaelakin oli alunperin suosikki listallamme. Tyytyväisiltä sukulaisetkin näyttivät kun nimi julkistettiin..Vapaasti vaan kommentoimaan!!

T. äiskä, iskä, Noora ja Kiira

Kommentit (7)

Kauniin nimen annoitte. :)

Luin myös tuon toisen ketjun, jossa vielä kyselit mielipiteitä - meidän Kiiralle oli myös yhtenä vaihtoehtona Kiira Olivia. :)

Lopulta tytöstä tuli Kiira Ella Matilda. Nyt tytteli on " jo" 10kk.Kiira nimi muuten yleistyi paljon viime vuonna, väestörekisterikeskuksen mukaan Kiira-nimi annettiin 72 kertaa (toki siinä on tokat ja kolmannetkin nimet mukana). Vuonna 2005 nimen sai vain 25 tyttöä. Olisikohan Kiira Korven Olympia-luistelulla ollut viime vuonna osuutta asiaan...:)Mutta jokatapauksessa taitaa olla kuitenkin niin harvinainen, ettei ihan joka mimmillä ole samaa nimeä. Itse pidän nimestä tosi paljon ja se sopii meidän tytölle tosi hyvin.Oikein mukavaa kevättä teille!Toivottelee toisen Kiiran äiti

Hauska yhteensattuma: omassa tarharyhmässäni (siis silloin joskus 70-luvun lopussa) oli identtiset kaksostytöt nimeltään Kiira ja Noora. Tosin en kyllä tiedä kirjoitusasua (Kira ja Nora???).Hyväksi havaittu yhdistelmä siis, Kiira ja Noora sisaruksilla!Onnea vielä kerran!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat