Vierailija

Kommentit (24)

töistä ja miettisin mitä oikeasti haluan elämältä. Sitten ostelisin VÄHÄN vaatteita, menisin kauneushoitolaan ja tilaisin matkan New Yorkiin. Sitten pitäisi oikein isot kemut jossain kivassa paikassa meren rannalla.

Itse muuttaisin pois Suomesta ja ostaisin parikin asuntoa eri puolilta maailmaa lämpimistä maista. Lähtisin ensin kuitenkin jonnekin ulkomaille shoppailemaan vaatteita ja kaikkea kivaa. En varmaan jaksaisi käydä tätä opiskeluakaan loppuun vaan nauttisin loppuelämän ulkomailla. Yli 4 miljoonaa riittää koko loppuelämäksi ja muillekin siitä riittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

- noin kolmasosan eli 1,5 milliä laittaisin luonnon ja eläinten suojeluun, haluaisin perustaa oman luonnonpuiston jonnekin Lappiin. Lastenklinikkaa tukisin suurella summalla, ostaisin mitä sinne tarvitaan- maksaisin rakkaimpien ystävien velat pois, muistaisin tärkeitä ihmisiä kaikella kivalla ja tarpeellisella- ostaisin Suomeen esim. eläinlääkikselle eläinten sädehoitolaitteen (tämän " lupasin" kauan sitten, kun koirani sairastui syöpään)- ostaisin itselle ja lapsille ison asunnon, palkkaisin heille oman hoitajan / hoitajia, jotta voisin itse tehdä töitä jossakin järjestössä (WWF, Greenpeace, Attac tms.)- irtisanoisin itseni nykyisestä työstä, luonnollisesti :)- pitäisin kaikille rakkaille superbileetIhanaa haaveilla!!! Kiva ketju!!!Nyt iski lottokuume!

31.3.2007 07:42 Ilta-Sanomat

Yli kuukauden jatkunut pallollinen alavire lotossa on kasvattanut voittopotin ennätystasolle.Mikäli tänään näkee illanvalon vain yksi seitsemän oikein tulos, voittaja saa itselleen kaikkien aikojen toiseksi arvokkaimman kasan rahaa.Se tekee 4,5 miljoonaa euroa.Veikkaus on laskenut mahdollisen voittajan puolesta, että hän saisi ostettua voittorahoilla 200000 kotimaista pallogrilliä.Mikäli haluaa somistaa pihansa pallogrillien sijasta kukilla, sekin onnistuu. Summalla irtoa lähimmältä taimitarhalta yhdeksän miljoonaa kukkasipulia.Jos kukkasipulit eivät maistu, ja yksi pallogrilli on tarpeeksi, loppurahalla pysyy a-luokan grillimakkarassa reilut 40 vuotta, arvioi Veikkaus Oy.Viime vuoden suurin voitto oli 4,3 miljoonaa euroa. Rahaa suomalaiset syytivät lottoon vuonna 2006 429,7 miljoonaa e

Auton, Taulutv:n, CD- soittimen, uudet verhot ja mattoja, kuivausrummun, pihakalusteet, tilaisin matkan ulkomaille, ostaisin koko vaatekaapin sisällön uusiksi ja koruja ja meikkejä ja kenkiä. Mutta, olisinko onnellisempi, empä olis koska kainalosta puuttuu rakas.

ja alkaisin opiskella kokopäiväisesti... Musiikkia tai kieliä, kaikkea mikä vähänkin kiinnostaa. Ostaisin isomman asunnon. Hyväntekeväisyyteen osa rahoista sekä kavereille ja perheenjäsenille, loput sijoittaisin.

-Olen luvannut että jos joskus voitan isn summan lotossa, lahjoitan siitä puolet hyväntekeväisyyteen, eli 2,3 miljoona menisi siihen

-Maksaisin nykyiset velat pois (n. 200te)

-teettäisin remontin tässä asunnossa ja myisin pois

-rakentaisin uuden omakotitalon

-ostaisin isälleni uuden auton

-ostaisin auton hinnalla jotain äidilleni

-avaisin lapsille sijoitustilit tai jotain muuta vastaavaa

-lahjoittaisin anopille, veljelleni ja miehen veljen perheelle esim. 100te kullekin

-muille läheisille lahjoittaisin esim. etelän matkoja, litteitä telkkuja, mitä nyt kellekin kokisin kivaksi

-varaisin matkan New Yorkiin miehen kanssa

-varaisin myöhemmin matkan Karibialle ystäväperheelle ja meille

-tämän ketjun kakkoselle voisin kustantaa tarvitsemansa hoidot (itsekin lapsettomuuden tuskan kokeneena)

-siinä ne rahat varmaan menisi, loput laittaisin säästöön pahan päivän varalle tai sijoittaisin rahastoihin

ja menisin hakemaan lapsille passit,ottasin loparit,kävisin pankissa maksamassa velat, lähettäsin porukoille rahaa ja muutettas miehen kotimaahan.

Toki siinä sivussa vähän remppaisin, ostaisin vaatteita, koruja ja oman pienen kauppakassin (auton). Ja järjestäisin kaikille kavereille isot kekkerit luonnollisesti jossain kivassa paikassa.

jättäisin kihlattuni ja lähtisin lapseni ja koiriemme kanssa pois. jättäisin miehelle asunnon ja kaikki tavarat ja ostaisin ittelleni uuden asunnon, tavarat, vaatteet ja kaikki muutkin. maksaisin isän ja äidin velat pois ja antaisin tietysti heillekin rahaa. sitten lähtisin jonnekin matkalle. että PLIIS, MULLE VOITTO!!!!

Käytäis miehen ja koiran kanssa jossain Espanjassa (manner-Espanjassa) ajelemassa ja sitten toisen reissun tekisin äitini, veljenpoikieni (3kpl) ja veljentyttöni+kummityttöni kanssa vaikka Bulgariaan tai Italiaan tai jonnekin muuhun perus turistirysään missä lapset sais uida, leikkiä ja syödä jätskiä.Veljenpoikien kanssa kävisin loppukesästä ennen koulun alkua " vähän" vaateostoksilla.Tonttia alettais kattella vähän tarkemmin ja taloa suunnitella. Yksikerroksinen kivitalo järven rannalta tämän kaupungin läheltä.Ottaisin yksityistunteja Ruotsin ja englannin preppaamiseksi ja peruisin kesätyöni.Mies kuulemma käyttäis enemmän harrastukseensa (ratamoottoripyöräily) ja ostais kaapin missä missä pitäis aina paljon erilaisia pieniä juomia siis limsoja, energiajuomia yms (ei alkoholia).Siinäpä ne, ei ole ihmeelliset haaveet. =)t. Ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat