Vierailija

Lapsi on 3-vuotias eikä kuumetta ole. Yskää ja nuhaa on.

Kommentit (11)

ajattelin ensin että se pitää lääkärillä todeta, jotta siitä saadaan merkintä ja varmistus? En tiedä miksi. Ja toiseksi, tämä lapsi on muutenkin vähän suurennuslasin alla erilaisten oireidensa vuoksi (joista on nyt tutkimuksissa), joten siksi mm. mietin, että pitäisikö todeta ihan lääkärissä ettei kyseessä ole mitään muuta.Toiseksi: tämä on eka rokko meidän pesueessa ... Luonnollista miettiä, että minkähänlainen tämä rokko nyt olikaan kun omasta rokostani on monia vuosia.Kolmanneksi: En sanonut että menisin lääkäriin. Tuumin sitä " ääneen" ja en mennyt lääkärijonoon vaan soitin sairaanhoitajalle, varmistin kotihoitoohjeet ja kuvauksesta päätellen meillä on vesirokko. Eli homma on hoidossa ja tutkailemme tilannetta ja sen mukaan toimimme.

ap

Virpomiset jäi tällä kertaa, mutta äitiä ja isiä voi virpoa :) En kyllä uskalla vanhempia sisaruksiakaan päästää virpomaan vaikkei heillä mitään vielä näy.

apSisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Mitä luulette lääkärin voivan asialle tehdä? Tai miksi ette uskalla sairastaa helppoja ja tavallisia tauteja kaikessa rauhassa kotona?

Vierailija:

Lainaus:

Vesirokko puhkesi, missä tapauksessa lääkäriin vai onko siitä mentävä näytille joka tapauksessa?

Lapsi on 3-vuotias eikä kuumetta ole. Yskää ja nuhaa on.
eli aika pitkään menee ennen kuin hoitoon voi viedä.

Hurjan näköinenhän vesirokon sairastanut siinä vaiheessa vielä on, ainakin jos rakkuloita on paljon. Meidän lapset oli kuin jostain kauhuleffasta kun olivat täynnä kuivuneita isoja keltaisia rakkuloita.

Meillä ei voi olla töistä poissa päivääkään ilman sairaslomalappua. Ikävää se on meille vanhemmillekin siellä lääkärissä lasta juoksuttaa, mutta niin se vain on tehtävä.

bepanthenia ja kaurakylpyjä kutinaan, samoin jotain antihistamiinia. mukavat vaatteet tai kotona ei paljonkaan vaatteita tarvi painamassa näppyjä.

Meillä kanssa puhkesi eilen tytölle (vajaa 4v), alkoi kuumeella ja sitten vähän ajan päästä ilmestyi näppylöitä.. Kyselin sellaista, että kuinka kauan mahdollisesti menee ennen kuin voin viedä tytön taas päiväkotiin?

Miten muilla? Pitääkö odottaa niin kauan kunnes näppylät ovat menneet pois?? (Siis tosi kauan sitten)

Kiitos..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat