Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Juoksen puolikkaan maran (21km) enkä ole ennen juossut ja mietin mitä laittaisin päälle? Riittääkö juoksuhousut ja paita sekä juoksutakki. Nuo on kaikki jotain tosikevyttä erikoista treeni matskua. Vai pitääkö laittaa aerobicpökät alle etteivät reidnt ja pohkeet kylmety?

kiitti jos viitsit valaista:)

Kommentit (4)

suoja kaulaan. Ohuet käsineet (saa nopeasti pois, jos joosain vaiheessa tuntuvat ylimääräisiltä). Ohuet mutta tuulenpitävät juoksuhousut + lenkkarit (+ hyvät sukat/säärystimet, jotka suojaavat nilkkoja).Alussa saattaa usein tuntua, että on laittanut liian vähän päälle, mutta hetken kun on juossut, tajuaa tehneensä oikein, kun ei ottanut mitään takkia tms.

Laittaisin yläosaan vain pitkähihaisen juoksupaidan enkä takkia. Toinen vaihtoehto voisi olla lyhythihainen + takki. Jalkaan ei muuta kuin ne yhdet trikoot. Riippuu kyllä vähän juoksunopeudestakin. Hitaamalla vauhdilla tarvitsee varmaan enemmän vaatetta. Itse juosen puolikkaan alle kahteen tuntiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viime viikonloppuna Ruskamaratonilla näitä takin pukijoita ihan säälitti, kun kantoivat sitten kuka kädessään, kuka lantiollaan takkiaan maaliin, kun tuli niin kuuma. En myöskään suosittele laittamaan mitään juoksuhousujen alle, ne on tarkoitettu ihoa vasten ja sellaisena toimivat, muuten tulee kuuma ja varsinkin jos sun alle pukemissa vaatteissa on yhtään puuvillaa ne kastuu ja alkaa hiostaa.Panosta sukkiin, ei mitään säärystimiä myöskään, sillä jalat kyllä tarkenee juostessa. Eikä myöskään mitään poolokaulusta tällä kelillä, tekee olon ihan kamalan tukalaksi. Juostessa ei tule kylmä, se on varma.Nimim. 25 vuotta urheillut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat