Vierailija

ja valittaa päänsärkyä. PItäisikö huolestua? Lapsella ikää 3 v. ja kuumetta ekaa päivää. Niska ei ole jäykkä eikä kipeä, sen tarkistin heti. Kyllähän kai normaalisti kuumeessa päähänkin sattuu, eikö?

Kommentit (8)

Alkoi niin että kuume nousi 40,2 ja päätä särki ja tytöllä särki niskoja. Ei laskenut kuumelääkkeellä kuin 39,5 mut sit käytettiin lapsia kylmässä suihkussa ja vähän vaatetta päälle ja pelkkä pussilakana peitoksi. Näin kovaa kuumetta kesti n 1,5 vrk ja sen jälkeen kuume vaihteli päivittäin välillä 37,7 - 38,9. Kaiken kaikkiaan lämpöä kesti 7 vrk. Oli pitkä tauti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuntuu kuumalta vaatteidenkin läpi. Juo ihan hyvin ja syökin jotain. Meni itse vapaaehtoisesti (!) nukkumaan pari tuntia sitten, eikä enää päänsärkyä valittanut.

kovin kuuma ja tuskainen niin soita lähimpään päivystävään ensiapuun tms. ja kysy neuvoa, ja tietävät sielä kertoa kyllä millaisia viruksia on liikkeellä. Minä sain erittäin hyviä neuvoja kun kysyin kun ei kuumelääke auttanut, neuvoivat antamaan jonkun ajan päästä eri vaikuttavalla aineella olevaa kuumelääkettä. Onneksi sattui olemaan lääkekaapissa useampaa lääkettä jemmassa. Mutta älä tee sitä ilman hoitohenkilökunnan neuvoja sillä pitää tietää mitkä lääkeaineet sopii yhteen ! Ja se kylmä suihku on hyvä.

Toivottavasti teillä ei ole näin pitkällinen kuume. Ei ollut mitään kivaa. Onhan sitä tänä talvena niin monenlaisia viruksia liikkeellä. Jollain täälä on kuume kestänyt vain 4 päivää. Tsemppiä ja pikaista paranemista !

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat