Seuraa 

miten hondassa pysyy" jälleenmyyntiarvo" ? millanen olisi kulkupelinä tuollainen honda ei uusinta mallia vaan 10v vanha ?naisihmisenä täällä pähkäilen pää punasena , että ostaisko vai ei . .

Kommentit (3)

vähän lapsellisen oloisia autoja ovat olleet. Kaupunkimaasturi, johon on kerätty yhteen pikkuauton ja maasturin huonot puolet.

Jälleenmyyntiarvokin alkaa tuossa kohdassa laskea aika reippaasti, koska japanilaisen auton elinkaari ei ole kuin sen 15 - 17 vuotta. Oli se sitten Honda tai Nissan tai Toyota, niin -90 mallisia autoja romutetaan tällä hetkellä hyvää vauhtia. Sama kohtalo on muutaman vuoden kuluttua CRV:lläkin edessä. Ne vaan loppuvat, ei voi mitään.

Olen ajanut kaikkia CR-V:n malleja, en tosin osaa sanoa, millaiselta nyt tuntuisi tuo 10 vuotta vanha malli. Hyvin ovat pelanneet ja meilläkin vaihtuu nyt edellinen malli uuteen. Maalla asuvana voin todellakin puhua tämän mallin puolesta! Ei mielestäni mitään naurettavaa, vaan todella tarpeen maavaroineen ja automaattisine nelivetoineen meidän olosuhteissa!!! Routaiset tiet ja lumisohjot eivät tunnu missään. Sen sijaan esim Peugeot 407 ei sattunut meidän oloihimme sitten laisinkaan...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

citymaasturit ovat pitäneet hyvin hintansa, ehkä liiankin hyvin sillä niistä joutuu käytettynäkin maksamaan suolaisen hinnan.

Ja minusta citymaasturissa on ideaa: maasturihan se ei ole mutta ei lie tarkoituskaan. Neliveto on Suomessa ihan perusteltu, ja ainakin itse tykkään enemmän näistä korkeemmista autoista missä ei aivan istuta takapuoli kadussa kiinni. Näkysyys on hyvä ja auto tilava, pää ei aina kopsahda auton kattoon esim. lapsen turvavöitä laittaesssa.

Ja mitä tekniikkaan tulee niin Honda on yks luotettavimmista...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat