Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (39)

En niinkään siksi, että kuuluu Nestlelle, vaan siksi että mieluummin suosin kotimaista eli Ingmania. Myös makeistehtaissa sama kriteeri, siksipä suosin Halvaa ja Pandaa (tosin Pandan kotimaisuusasteesta en ole kyllä yhtään varma, pahoin pelkään että se ei välttämättä olekaan suomalainen yritys). Jos joku muuten tietää, mitkä firmat ovat 100% kotimaisia, niin tänne vaan infoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vihaan Ikeaa: kamalat ruuhkat, ei palvelua, itse saat raahata ja koota kaiken. Kaiken lisäksi tavarat on tosi huonolaatuisia ja menevät rikki alle vuodessa.

Body Shop menee mulla tonne Nestlen boikotoinnin piikkiin, samaa firmaahan ne ovat. On sitten muitakin kuten Gillette ja vastaavat. Eläinkokeita käyttävät kosmetiikkafirmat, monikansalliset suuryhtiöt, riistoyhtiöt, turkikset ja turkissomisteet, GMO-tuotteet... Listaahan voisi jatkaa....3

-Hesburgeria, koska niiden hampurilaiset maistuu paskalle-Turun sinappia, koska sen osti ruottalaiset-Näsinneulaa, koska sen ruokaravintolassa ei saa imettää-Tamperetta, koska Näsineula sijaitsee siellä ja tamperelaiset tuntuu hölmöiltä-Luterilaista kirkkoa, koska hyväksyy naispappeuden vastustajat-PepsiMaxia ja Cocacola zeroa, koska on suunnattu miehille-Ingmanin tuotteita, koska juustot maistuu pahalle ja maito on maistuu ruotsalaiselle-Ylen ohjelmia, koska en maksa tv-lupamaksua, ylen aamutv:n juontajat on myös tönkköjäNestleen ryvettymisen tietää kaikki, ehkä myös Shellin kyseenalaiset toiminnat ympäristöasioissa on kaikille tuttuja. Naomi Kleinin mainio kirja No logo kertoo boikotoimisen arvoisista brandeista enemmänkin, kannattaa lukea!Disney ärsyttää muuten vaan... monistakin syistä.Riitan Herkkuun liittyy ammatillisia boikotointisyitä, Rinta-Joupilla on vähän turhan paljon ollut hämminkiä autokaupoissaan.Tässä siis ensiksi mieleen tulleet, on muitakin...

* israelilaisia tuotteita solidaarisuudesta palestiinalaisia kohtaan

* nestlen tuotteet Afrikassa aiheuttamiensa vauvojen kuolemien tähden

* suklaa, jonka alkuperästä ei voi olla varma, koska en tue lapsiorjuutta

* espanjalaiset kasvikset, koska työläisiä kohdellaan huonommin kuin eläimiäMuitakin varmasti on, mutta ei muistu mieleen...

markkinoi voimallisesti joskus aikoinaan äidinmaidonkorvikejauhetta kehitysmaihin. Mammat siellä lopettivat imettämisen, koska korvikkeen paremmuutta korostettiin yhtiön toimesta, ja vauvoja kuoli kun korvike sekoitettiin likaiseen veteen - mistäs sitä puhdasta vettä olisi köyhissä oloissa saanut silloin kun ei saa nytkään.Tuo juttu aiheutti valtavan Nestle-boikotin maailmanlaajuisesti ja sen seurauksena jotkut asiat paranivat yhtiössä oleellisesti. Mutta monikansallinen mätä paska yhtiö se on edelleen... samoin kuin Mäkkärit. Coca-Colat sun muut.

uudemmista ryvettymisistä. Korvikkeen vieminenhän voisi sinänsä olla ihan jees, mutta ilman noita vastenmielisiä piirteitä mitä Nestleen toimintaan liittyi.Niin ja Monsantoa kannattaa kanssa boikotoida - kellä siihen on mahdollisuus - se jos kuka kyykyttää kehitysmaita. Kehittää geenimuuntelulla mm. soijaa, jonka tuholaistorjuntaan kelpaa vain yrityksen oma kasvinsuojeluaine. Yritys vei monilta alkuperäiskansoilta " alkuperäiset" kasvilajit, kehitteli niistä parempia ja patentoi ne omiin nimiinsä...- se Nestleen, Shellin, Niken jne. boikotoija -

Lähikaupoissamme ei muutamaan viihhoon ollut muita kuin israelilaisia paprikoita, joten oltiis ilman vaikka tykätään paprikoista.

Mainitsin asiasta kauppoihin, ja tulihan niitä espanjalaisia ja hollantilaisia paprikoita hyllyille!

sekun ei ole oikeaa ja aitoa suomalaista enään, ostan Auran sinappia sen sijaan.Muuten mikään tuotemerkki ei taida tällä hetkellä olla boikotissa, yritän kaupassa valita kotimaista, papereista pitää löytyä joutsen merkki, ekomerkit ovat myös plussaa. Joku kehui lidlin vessapaperia, minusta se oli kapeampaa kuin kotimainen ja rullissa oli vähemmän joten se edullisuus on minusta kyseenalaista ja paperi oli aivan liian kapeaa minun kädelleni.

Lähikaupoissamme ei muutamaan viikkoon ollut muita kuin israelilaisia paprikoita, joten oltiis ilman vaikka tykätään paprikoista.

Mainitsin asiasta kauppoihin, ja tulihan niitä espanjalaisia ja hollantilaisia paprikoita hyllyille!

Ihan sen takia,että sen on vallannut venäläiset ja hygienia aivan helvetin pohjalta.

Paikan johtajalle olen jättänyt soittopyynnön elokuussa ja soittoa ei ole vieläkään tullut.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat