Vierailija

Mielellään tietysti edullisesti ja hyväkuntoisena.

Sivut

Kommentit (46)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pesin sen toisen toppapuvun kanssa samassa pesussa ja siitä toisesta lähti väriä. Valkoinen vuori värjääntyi vaaleanpunaiseksi, enkä saanut sitä puhtaaksi millään. Itse puku on nätin vihreä ja värjääntymätön, samoin nallet ja muut kuviot.

ja äitiyspakkauksen sain lokakuulla. meidän paketissa haalari oli yläosasta valkoinen, alaosasta vihreä ja rinnuksessa jonkun pörriäisen kuva. tuolla on kuvia muista http: //www. huvitutti. net/arki/tavarat/vaatteet1a2002. htmlKaveri sai esikoisensa maaliskuulla 2002 (paketin loka-marraskuulla 2001) ja hänen pakkauksessa oli se vaaleanvihreä/kuviollinen haalari.

Vierailija:

Lainaus:


Se ei kyllä haittaa! Mitä pyydät?
Puvun saa vitosella, ja mitähän postikulut ois? Saman verran? Tässä mun anonyymimaili, voin laittaa kuvan puvusta. Voit miettiä, haluatko jatkaa kaupantekoa.pukuko (at) luukku. compoista välit ja laita se oikea at-merkki ;-) Käytän tuota nyt vain tän asian tiimoilta. En ehkä enää tälle päivää ehdi vastaamaan, mutta vastaan varmasti huomenna.

Kuva missä puvun näin ei ollut niin tarkka, että olisin erottanut kuvia mutta väri oli " vanha vihreä" . Kuvatekstin mukaan puku oli vuodelta 2002.t. Ap

Huvitutin linkissä 2002 vuoden puku on oikea muuten mutta väri täysin erilainen. Puku oli lehden kuvassa vihreä. Rinnassa oleva kilpikonna on sama!35 ja 36, jos olette vielä linjoilla niin laittaisitteko mailiini hintapyynnön postikuluineen (Tampereen alueelta noudan puvun!) ja kuvankin toki jos sellainen löytyy!milady at jippii . fiAp

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat