Vierailija

Ei harmainta hajua. Kiitos, jos joku voi evästää mihin varautua.

Kommentit (11)

Muitakin lainoja päälle (metsää, auto).Nyt on tiukkaa pari vuotta, kun on muitakin menoeriä vielä, talo on kesken vielä, mutta aika hyvin pärjätään, eli vedellä ja leivälle ei tartte elellä. Voidaan joskus lähtä viikonloppulomalle ja vaatteitakin saadaan muualta kuin kirppikselta. Ruoka ihan tavallista kotiruokaa ja lapsi hoidossa.Toi 200.000 eur omakotitalosta ei tänä päivänä ole edes paljoa. Markka-aikana se jolla oli miljoonatalo, oli rikas, mutta ei enää.

Eli nettotulot jotain 3000 + lapsilisät. Lainaa saatte varmaan ainakin 150 000 Euroa. En yhtään ihmettelisi, vaikka saisitte 200 000 Euroa tai päällekin. Kannattaa kuitenkin käyttää myös omaa järkeä. Te siitä lainasta vastaatte, eikä pankki, jos tiukka paikka tulee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on joustava paikallispankki, joten kuukausierää voi muuttaa jos tulisi tiukkaa. Laina-aika vaan pitenisi. Tällä hetkellä se on jotain 16 vuotta.

on realistinen arvio, voi olla enemmänkin. Ja kahden lapsen lapsilisät päälle.120 000e tarvittais. Ei todellakaan haluta mitään älysuurta lainaa, eikä muutenkaan ole tapana elää yli varojen. Hyvä tietää, että tuon 120 000 vois saada melko varmasti.Kiitosta vaan!ap

koska pitäähän pystyä maksamaan yllättäviäkin menoeriä lainan lisäksi. Ei ole kuitenkaan tarkoitus elää ihan vedellä ja leivällä.ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat