Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vastasyntyneellä lapsellani todettiin molemmat, ja shokki on vieläkin aikamoinen.

Nyt tietoa etsiessäni olen törmännyt vain epämääräisiin termeihin " pieni" tai " suuri" aukko, ilman sen kummempia erittelyitä.Meillä molemmat on n. 8mm, mikä minusta kuulostaa hurjalle, onko kohtalotovereita ja ovatko kasvaneet itsestään umpeen?

Lääkäri kyllä selitti aika kattavasti asian, vaan siinä tunnemyrskyssä juuri synnyttäneenä meni aika monta asiaa ohi korvien, kun päässä takoi vain kuinka minun täydellinen vauvani on sairas.Tietoa janoava äiti

Kommentit (2)

2-3 reikää, joista isoin 3mm eli aika pieniä. Silti tuli sydämen vajaatoiminnan oireita, joihin vauva söi sitten lääkkeitä 6kk asti, käytännössä tuosta ei ollut mitään haittaa vaan vauva oli ihan normaali.

KOntrolleissa käytiin ja 6kk iässä reiät olivat umpeutuneet ja lääkitys lopetettiin. Tosin joku pieni ASD löytyi sitten siinä, mutta sillä ei ole käytännön merkitystä, kontrolloidaan vielä 2-vuotiaana.

Ei ole siis vaivannut mitenkään, eteisväliseinä puuttuu kokonaan. Nyt viisvuotis synttreiden kynnyksellä meillä on kk päästä leikkausaika. VSD:stä en tiedä mutta tämä ASD ei ole paha vaiva, saadaan korjattua ja leikkauksen jäälkeen voi elää normaalisti. Reiät voivat varmasti umpeutua kun kyseessä on sinun tapauksessa noin pieni vauva.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat