Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei, olisiko jolla kulla tarvetta " Sydämessä kasvanut" kirjalle. Meillä on ylimääräinen ja antaisin sen mielellään pois käyttöön. Jos olet kiinnostunut, laitatko viestiä.

Kommentit (5)

Laitan kuitenkin epätoivoisen viestin, josko jolla kulla muullakin olisi ylimääräinen Sydämessä kasvanut -kirja. Täällä olisi toinenkin ostaja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Olettekos ajatelleet että tekisitte itse sellaisen kirjan lapselle?

Aiheina / otsikkoina voisi mukaillusti käyttää " vauva" kirjojen teemoja sekä lisäisi sitten adoptioon liittyviä aiheitä, kuten vaikka vanhempien mietteitä odotus ajasta, kun kuulimme sinusta ensi kerran, kertomukset matkasta lapsen luo, kun tapasimme ensi kerran ym ymei muuta kuin kauppaan ostamaan värillisiä papreita, kiiltokuvia tai tarroja.

sivuille voi lisätä runoja, laulujen sanoja, valokuvia ihan mitä vaan! Piirtää lapsen jalan ja kädenkuvia, lisätä piirustuksia , synttäri kortteja

Varmasti on omaperäisempi ja henkilökohtaisempi kuin tämä valmis versio

ja toisella ihan se suomalainen Lapsuuteni kirja. Sen lisäksi olen pitänyt päiväkirjaa kummallekin ja kerännyt lehtileikkeitä yms. tästä ajasta, erityisesti lasten kohdemaasta. Siellä tapahtuu muutoksia kovaa vauhtia, eikä maa ole enää heidän aikuisaikanaan sama kuin se, josta he aikoinaan lähtivät. Ajattelin että heidän on helpompi ymmärtää ihan omaa taustaansakin, jos tajuavat, millainen maa on ollut heidän syntymänsä aikoihin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat