Vierailija

nameja yms? Nykyäänhän ne antavat yleensä vain yhden oksankin, vaikka olisi 7 tyyppiä samassa lössissä. Taidan huomenna ottaa kovan linjan asian suhteen. Annan rohkeimmalle munan ja muille en mitään. Jos tulee vain yksi oksa kuudelta virpojalta, ni miksi pitäisi kaikille antaa jotain?! Kummalliseksi mennyt nykyään tämä touhu.

Kommentit (23)

ovien taakse kerjäämään???

Ymmärrän että käydään isovanhemmilla,kummien luona ym.

sukulaisten,mutta että ventovieraiden ihmisten luokse....Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mukavasti lorun. Silloin voin antaa kaikille palkankin.Meillä kolme lasta jotka kaikki pukeutuu ja antaa omat vitsat virvottaville ja ovat aina myös saaneet kaikki palkat. Isoin lausuu ruonon ja pienemmät vain heiluttavat vitsaa kun ujostelevat. Käyvät vain tuttujen luona virpomassa.

En yhtään tykkää siitä, että annetaan 15 cm pitkä oksa, johon on teipattu yksi pieni höyhen ja vastalahjaksi odotetaan sitten 4-5 suurta suklaamunaa.

Vierailija:

Lainaus:

Meillä kun sisarukset menevät on kaksi lasta, annetaan yksi vitsa ja on yksi kori. Ei tullut mieleen että vaan toiselle sitten annettaisiin?
Jos molemmat lapset pystyvät pitää vaikka vitsasta yhtäaikaa tai ainakin molemmat lausuvat virpomislorun, niin kyllä antaisin palkan molemmille. No, antaisin varmaan vaikka toinen olisi hiljaa takanakin, mutta hieman ihmettelisin kyllä.

Kaikille virpojille annetaan palkka vaikka oksia tulisikin vain yksi/seurue. Palkaksi annan yhden suklaamunan/virpoja, munat eivät sisällä yllätystä vaan ovat sellaisesta munapussista.Minusta lapsemme olivat saaneet ihan tolkuttomasti palkkaa/virpomispaikka l. kokonaisia lauantaipusseja yms. - vähempi riittää hyvin, kun kuitenkin käyvät monessa paikassa virpomassa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat