Vierailija

.

Sivut

Kommentit (30)

sekä suikaloituja tuoreita vihanneksia. Jälkkäriä ei kaipaa kun vadelmakeitto on sen verran makeaa.

Huomenna kinkkukiusausta salaatin ja punajuurten kera.

Lainaus:

Minusta kerran viikossa jälkkäriä ei ole usein. Kun kuluttaa paljon, niin muuten terveelliseen ruokavalioon mahtuu myös herkkuja sopivasti :) Toki jos ei liiku ja muuten syö väärin, niin ei herkkuja enää voi ottaa.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä taas jälkkäri kuuluu ehdottomasti parempaan ateriaan, samoin sunnuntain päiväkahville joku kahvipulla :)Lainaus:

Lainaus:

Katetaan pöytä viimeisen päälle, kynttilät palamaan, ruoka valmistettu pitkän kaavan mukaan jotain extra-hyvää ja toki jälkkäri kruunaa aterian. Tykätään, että pyhä eroaa arjesta, nää on meidän traditioita.


mutta jälkiruokia ei meillä kyllä koskaan ole. Ei kyllä muutenkaan ikinä syödä mitään "kahvipullaa" tms makeita juttuja, ainoastaan jos on vieraita niin on jotain kahvin kanssa. Muuten juodaan kahvi kahvina, ja maksimissaan sen kanssa joku ruisleipä. Itse en leivo käytännössä ikinä.

Lainaus:

[mutta jälkiruokia ei meillä kyllä koskaan ole. Ei kyllä muutenkaan ikinä syödä mitään "kahvipullaa" tms makeita juttuja, ainoastaan jos on vieraita niin on jotain kahvin kanssa. Muuten juodaan kahvi kahvina, ja maksimissaan sen kanssa joku ruisleipä. Itse en leivo käytännössä ikinä.
Meillä yleensä juhlavampi illallinen lauantaina, jolloin kynttilät pöydässä ja herkkuruokaa. Mieheni harrastaa ruoanlaittoa, joten pääsen silloin usein valmiiseen pöytään, mikä tekee tästä vielä mukavamman tradition, Jälkkäri ei kuulu meillä pöytään, olisi ihanaa laittaa, mutta kun ei kukaan oikein syö. Pullaakaan en leivo koskaan, anoppi joskus meillä ollessaan leipoo. Ei kumpikaan miehen kanssa olla yhtään makean perään ja ollaan varmaan siirretty tämä myös lapsiin. Ja en julista olevamme jotenkin hyviä ihmisiä tämän vuoksi, päinvastoin, kyllä meillä on ihan omat paheemme :)Sunnuntai on meillä lähinnä sellainen portti takaisin arkeen, aamupäivä täyttyy harrastuksista ja syödään sen jälkeen ilman sen kummempia traditioita kuin että jotakin hyvää, itse tehtyä ruokaa.

Meillä ei ole juuri koskaan. Jos on, niin korkeintaan jätskiä.Upean kuuloisia jälkkäreitä listalla nimittäin :) Meillä ei oikein ole syöjiä, tuo jätski on suunnilleen ainoa joka uppoaa.

Miten teet ne? Kuulostaa herkulliselta. Olemme siirtyneet lähes kokonaan lampaanfileeseen naudan asemesta, kun sisäfileen hinta on pompannut pilviin.

Iltaruuaksi on eiliseltä jäänyttä possun suikalekastiketta ja riisiä. Yleensä syömme sunnuntaina tätä paremmin, mutta mies on tänään töissä eikä ole siis osallistumassa ruuan laittoon.

syöttekö niitä useinkin? Ei meillä ole ikinä jälkiruokaa, ainoastaan silloin jos on vieraita. Lapset joskus ottavat mehujäät tai muut jädet jälkkäriksi, mutta ei me aikuiset jälkiruokaa kyllä syödä.

Pataan laitoin sekä naudan paistisuikaleita että Ehta possun suikaleita, sipulia, lanttua ja porkkanaa, mausteeksi rosmariinia, maustepippuria ja laakerinlehteä. Haudutin 3 tuntia ja oli hyvää! Jälkkäriksi syötiin maitosuklaapannacottaa ja vadelmia.Päiväkahvilla on porkkanapiirakkaa, iltaruoaksi syödään mannapuuroa ja iltapalaksi karjalanpiirakoita ja kananmunia. Tällainen suunnitelma siis tälle päivää :)Huomenna syödään töissä ja töitten jälkeen viikonlopun jämiä, eilseltä on lohikeittoa ja pizzaa vielä jääkaapissa.

Kesällä harvemmin on mitään jälkkäriä, jätskiä menee muutenkin silloin niin paljon ;) Syksyn tullen yleensä viikonloppuna laitan joko lauantaina tai sunnuntaina jälkkäriäkin ja meillä kyllä kaikille kelpaa...t. maitosuklaapannacotta ja vadelmatLainaus:

Meillä ei ole juuri koskaan. Jos on, niin korkeintaan jätskiä.Upean kuuloisia jälkkäreitä listalla nimittäin :) Meillä ei oikein ole syöjiä, tuo jätski on suunnilleen ainoa joka uppoaa.

Minulla painoa 57kg, pituus 168cm. Bmi kai n. 20? Mies myös normaalipainoinen, treenaa paljon joten bmi 25 kieppeillä. Mutta ei siis läskiä ;) Aamulla juuri kävi juoksemassa ja illalla menee pelaamaan. Minä juoksen 5 krt/vko. Ja lapset ihan normaalikäyrällä kasvaa myös.Minusta kerran viikossa jälkkäriä ei ole usein. Kun kuluttaa paljon, niin muuten terveelliseen ruokavalioon mahtuu myös herkkuja sopivasti :) Toki jos ei liiku ja muuten syö väärin, niin ei herkkuja enää voi ottaa.Lainaus:

noita jälkkäreitä? Eikös niistä kuitenkin aika kova kalorilasti tule, jos niitä usein syö?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat