Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Me ollaan älykkäitä, hyvin koulutettuja verratuna monen muun maan naisiin. Olemme ahkeria ja aikaansaavia. Hoidamme lapsemme ja kotimme sekä kasvatamme lapsista tiedostavia ja fiksuja. Lisäksi olemme kiinnostuneita maailmankin asioista, sivistyneitä naisia.Tietenkin meilläkin on parantamisen varaa mutta oikeasti ollaan aika huippu mimmejä ;)

Kommentit (4)

Johan se on todistettu useasti. Mitä valkoisemmaksi ihonväri menee, sitä " jalostetumpi" ihmisestä tulee (ja myöskin fiksumpi, tästä oli tutkimus viime vuonna). Olen samaa mieltä siitä, että pitäisi lopettaa typeriin mittoihin ahtautuminen ja olla onnellinen että saa elää suht vapaassa ja tasa-arvoisessa maassa! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos ei, olet rasisti.Miten kuvittelet ikänsä omassa kotikylässään asuneen, lukutaidottoman naisen, joka ei ole koskaan ollut päivääkään koulussa, saavan saman äo-tuloksen kuin maisterintutkinnon suorittanut nainen länsimaassa?Haloo!!? Et sinä kovin älykäs ole.

älykkäämpiä vaan sitä että kulttuurimme on kehittynyt siihen suuntaan että täällä tytötkin koulutetaan.Siitä saamme olla kiitollisia :)ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat