Vierailija

Asutaan pienessä kunnassa Keski-Suomessa, omakotitalo-alueella. Meillä ei ole koskaan käynyt yhtään noitaa. Voihan se olla, että ollaan just silloin oltu omien kanssa virpomassa, tai sitten vaan vieraat trullit eivät halua tulla.Jännä juttu, itse lapsena kierrettiin virpomassa vieraillakin, mutta nyt kun on omia lapsia niin en ikinä päästäisi heitä virpomaan kuin tutuille. Mutta sitten taas mua ei häiritsisi jos joku vieras lapsi tulisi meidän oven taakse.:)

Ymmärrän kyllä kaupungeissa asuvia joiden oven takana käy kymmenittäin lapsia. (Onneksi me asutaan maalla..:))Meidän pikkunoidat ovat 6v, 3½v ja 10kk. Käydään mummuloissa ja kahdella tädillä. Niistä lapset ovat saaneet aina valtavasti nameja ja muutakin. (luonnollisesti mummit haluavat hemmotella :)). Riittää vallan mainiosti palkat sekä viidessä paikassa käyminen. Eipä sitä useampaa kertaa jaksaisi purkaa muksuja turvaistuimista pois ja takaisin. :)Oikein mukavaa Palmusunnuntaita kaikille! :)

Kommentit (1)

Vierailija:

Lainaus:


Meillä ei ole koskaan käynyt yhtään noitaa. Voihan se olla, että ollaan just silloin oltu omien kanssa virpomassa, tai sitten vaan vieraat trullit eivät halua tulla.

Oikein mukavaa Palmusunnuntaita kaikille! :)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat