Vierailija

Pohjalainen: Venäjän rakentaa ydinvoimalan Suomen rajalleja toinen2-3%:n lisävero niille jotka eivät äänestä

Sivut

Kommentit (49)

Hyvä ulkoministeri hänestä tulisi, koska osaa ruotsia ja on käynyt Tallinnassa. Ympäristöministeriksi Kaikkonen kertoi sopivansa koska hänellä on komposti. Kolmaskin salkku oli luvassa samankaltaisin perustein, mutta en muista mikä. Hänestä ollaan tekemässä myös puhemiestä, mutta Kaikkosta kahden salkun homma ei haittaa, koska hänellä on kaksi kättä niitä kantamaan. =D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Madonna tulee katsastamaan uusimman HM:n putiikin Kajaaniin tänään, turvatoimet tietysti mittavat. Lisäksi hän mm avaa pilkkikilpailut Kuhmossa.

sitten jutussa pyydetään Joensuun torille klo 12 tilaisuuteen. Musta oli hauskaa kun lopussa mainittiin että tilaisuudessa EI OLE kasvomaalausta, poniajelua eikä SAK:n soppatykkiä...

Sellainen on tosiaan suunnitteilla. Kaksi viikkoa sitten (tai ehkä kauemmin) oli aamutv:ssä haastateltavana näitä avaruuslentoexperttejä ja kertoivat tuosta Kiirunan mahdollisesta lentoasemasta.

Televisio pimenee syyskuuksi:Siirtyminen analogilähetyksistä digitaalisiin on osoittautumassa arvioitua vaikeammaksi. Analogisen lähetysverkon alasajo aiheuttaa pitkän katkoksen maanpäällisiin digi-tv-lähetyksiin syyskuussa.Digitaaliset tv-lähetykset käyttävät siirtymävaiheessa osin analogiverkon lähetinmastoja, jolloin näiden purkaminen aiheuttaa häiriöitä digilähetyksiin. Tietoviikon saamien tietojen mukaan yhtäjaksoinen katkos voi kestää pisimmillään jopa useita viikkoja.www. tietoviikko. fi

Salon lopetetusta sokeritehtaasta tehdään kylpylä.

100 ensimmäistä asiakasta pääsee lietealtaisiin pulikoimaan ilmaiseksi. Jatkossa salolaiset pääsevät aina jonon ohi, sillä hanke on herättänyt myös laajaa kiinnostusta ulkomailla.

kupittaan lintupuistoon on tullut suomessa harvinaisia hanhia, jotka ovat jääneet sinne ruokinnan vuoksi.

Kaupunki aikoo lopettaa ne ja tänään animalia järjestää lintujen karkoitustilaisuuden =)

Tavoitteena on ohjata lapsia terveellisten elämäntapojen pariin, ennaltaehkäistä hampaiden reikiintymistä ja lasten lihavuutta.Mä kannatan tuota ideaa lämpimästi! Loppuis koko typerä show.

Pikkuhylje nautti kevätauringosta Kaivopuistossa

Helsingin Kaivopuistoon saapui sunnuntaina puolilta päivin yllättävä vieras, kun pieni hylkeenpoikanen nousi paistattelemaan päivää rantahietikolle. Todennäköisesti emostaan eksynyt poikanen sai pian runsaasti yleisöä, joka saapui katsomaan harvinaista vierasta.Pelastuslaitoksen mukaan hylje kävi välillä meressä uimassa mutta nousi sitten takaisin rantaan.

Koska noin kolmiviikkoinen poikanen ei halunnut poistua rannalta, piti apua hälyttää Korkeasaaren eläintarhasta. Tarhan asiantuntija saapui paikalle kuljetuslaatikon kanssa, johon poikanen laitettiin. Sen jälkeen hylkeenpoikanen siirrettiin Korkeasaareen ruokintaan ja nesteytykseen. Huoltotoimien jälkeen hylje on tarkoitus päästää takaisin mereen.

majoittamaan tähtiä koteihinsa ;)

Kuohuviiniaamiainen pitäs tietty tarjota ja esitellä Helsinkiä... Oli kännykkänumero johon voisi ilmoittautua :)

saunomista rajoitetaan tulevana kesänä.

Mökeillä vain yksi sauna on päällä ja sitten käydään kaikki samassa saunassa, saunanlämmitysvuorot arvotaan, päällä pitää olla ainakin pikkutangat.

Saunojen lämmittämiseen käytetään kuntopyörää jota poljetaan ja siitä saadaan sitten sitä lämpöä sinne saunaan tai aurinkoenergiaa.

Heinolan löylykisat vaarassa jos ei vapaaehtoisia polkijoita ilmoittaudu.Lappeenrannan paras kesäinen virkistysalue Myllysaari myydään venäläiselle rakennusliikkeelle, joka rakentaa sinne luksusasuntoja rikkaille itänaapureille.Meno hetken jopa täydestä. Täällä kun on kovasti kiistelty rantatonttien myynnistä venäläisille.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat