Vierailija

On tää p****le kun joku idiootti tulee soittamaan ovikelloa klo 8.30 SUNNUNTAIaamuna!

Ainut aamu viikossa kun minäkin saisin nukkua! Ja kun ei menty avaamaaan niin rinkutti uudelleen.

Kivat vaan niille vanhemmille jotka eivät tuon vertaa opeta käytöstapoja kakaroilleen!Virpominen on ok, kunhan se tapahtuu säälliseen aikaan eikä silloin kun kukko pieraisee!

Kommentit (6)

Tytöt olivat käänyneet takaisin ja tulivat vasta kymmenen aikoihin.Ei siinä mitään mutta näiden tyttöjen äiti kehuskeli minulle jälkeenpäin että oli käskenyt tytöt liikkeelle aikaisin koska " ne oikeatkin noidat liikkuivat aamuhämärissä"Tyttöjä kävi vähän sääliksi...Naapurin mummon kanssa päivittelimme tuollaista äitiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pääsiäislauantai on ollut varsinkin suomenruotsalaisella rannikolla noitimispäivä, jolloin pukeuduttiin trulleiksi ja käytiin toivottamassa hyvää pääsiäistä.Virpominen on karjalainen perinne, jolloin palmusunnuntaina virvottin tutut ja sukulaiset pääsiäisenä saatavan palkkion toivossa. Alkujaan tapa on ollut ortodoksien, mutta levinnyt karjalaisiin luterialisiinkin perheisiin ja sitä kautta ympri maata.Niin tai näin, järkevät käytöstavat kunniaan molemmissa tapauksissa. Pelkkä karkin kerjääminen on huonoa käytöstä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat