Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

meillä on ollut keittiössä muutama tuollainen.

Kommentit (7)

niin ei se nyt ihan hirveen paha juttu ole.. Turkiskuoriainen tekee yleensä munansa linnunpesään, tai johonkin raatoon josta sitten toukat lähtevät liikkeelle.. Meillä on joka kevät jokunen toukka nähty sisällä, muutama ulkopuolella taloa, esim, autotallin seinällä yms. Jos toukkia on paljon, kannattaa siivota vaatekaapit hyvin ja villaiset matot yms. toukka syö villaa. Koko talo kannattaa myrkyttää asianmukaisella aineella.

meillä ei ole koskaan ollut mitään tuhoja vaatteissa, matoissa yms. vaikka muutama toukka onkin aina keväisin/kesäisin havaittu. Ällöjä ovat kyllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

se näyttää tuollaiselta pilkkukuoriasen toukalta. niitä mustia ei ole koskaan näkynyt. ei mene kovaa vauhtia eteenpäin. mitä voi tehdä? niitä on ollut yhtensä 3kpl, joista 1 kuolleena. ne löytyi meidän kuivaruokakaapista jolloin heitettiin kaikki pois. asutaan vanhassa kerrostalossa ja epäilen että voisiko olla jostain rakenteista tulleet.

Nyt ei muuta kun koitat vaan saada selville tarkkaan mikä se on ja heti myrkytys hommiin. Kaikki lattialistat kannattaa suihkutella myrkyllä hyvin, eiks ne yleensä siellä takana viihdy.. hyi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat