Seuraa 

Kesä tulee kovaa vauhtia :)Itselläni ei ole tähän asti ollut omaa pyörää vaan olen kulkenut nyt pari vuotta( silloin kun tarvetta) miehen pyörällä.Nyt päätin että tänä vuonna ostan oman pyörän. Tiedän että haluan suht perus pyörän ilman mitään " taikatemppu" juttuja :)Sellainen pitäisi olla mihin saa pyöränistuimen kiinni. Vai saako kaikkiin malleihin? Pitääkö olla takapakkari??

En siis tiedä oikeasti näistä mitään, eli apuja tarvitsen :DEntäs pojalle pyöränistuin, onko merkeillä väliä? Onko joku merkki osoittautunut todella huonoksi / hyväksi ?

Minkä hintaisia nuo istuimet on??Mitä pitää ottaa huomioon istuinta ostaessa??

Kommentit (4)
" Polkupyörien lastenistuimetLapsi voi tulla mukaan pyöräretkelle lastenistuimessa, kun hän on noin yhdeksän kuukauden ikäinen tai painaa yhdeksän kiloa.Kaikki markkinoilla olevat istuimet eivät automaattisesti sovi kaikkiin pyöriin. Älä siis osta istuinta umpimähkään, vaan ota kauppaan mukaan sekä lapsi että polkupyörä, johon istuin on tarkoitus kiinnittää. Tällöin voit tarkistaa paitsi sen, että istuin sopii pyörääsi, myös sen, että se on sopivan kokoinen lapsellesi. Lisäksi saat tarvittaessa apua asennukseen.Istuin kiinnitetään joko tavaratelineeseen tai runkoon. Jos istuin kiinnitetään telineeseen, varmista, että se on ehjä ja että se kestää istuimen ja lapsen painon. Pyörästä riippuen tasapaino voi muuttua istuimen kiinnityksen jälkeen paljonkin.Eri turvaistuimissa on erilaisia vöitä, jotka pitävät lapsen paikallaan. Kolmipistevyössä on haara- ja olkavyö, nelipistevyössä kaksi olkahihnaa ja vyötäröhihna ja viisipistevyössä puolestaan haaravyö, vyötäröhihna ja olkahihnat. Monissa istuimissa on lisäksi jalkaremmit, jotka estävät lapsen jalkojen pääsyn pinnojen väliin. Lapsen matkustusmukavuuden kannalta on hyvä, jos istuimen selkänojaa ja jalkatukia voi säätää.Kuluttaja-lehden testissä (4/2003) kahdeksan testattua istuinta täyttivät tehtävänsä. Kaksi istuinta - Polisport Pony ja Hamax Kiss eivät kuitenkaan selvinneet rasituskokeesta puhtain paperein. "http://www.kuluttajavirasto.fi/ostajanoppaat/document.asp?intSiteID=1&in...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hanki itsellesi riittävän leveärenkainen ja tukeva pyörä. Itselläni on 7-vaihteinen retkipyörä, jolla en uskalla lasta kuljettaa, kun se on liian kiikkerä ajaa. Renkaat ovat siis todella kapeat.

Nyt pitää ostaa uusi citypyörä, jotta voin lähteä pojan kanssa pyöräilemään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat