Vierailija

Lapseni on kaverillani yksityisessä perhepäivähoidossa. Sovimme niin että maksan sen mukaan kuin lapsi olisi aina hoidossa ja rahat kelalta haetaan myös sen mukaan. Oikeasti hän on kuitenkin hoidossa vain 2-4 päivänä viikossa. Onko mielestänne huijausta vai ihan ok, kun minäkin maksan koko maksun joka tapauksessa

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapsesi on kaverillasi hoidossa 2-4 päivänä/vko ja sinä haet Kelalta tukea hoitoon 5päivälle/vko ?Kelan rahan lisäksi maksat kaverille omavastuuosuuden 5 päivältä/vko ?Jos noin teet, en ymmärrä miksi koska joudut myös itse maksamaan enemmän kaverille mitä maksaisit todellisten hoitopäivien mukaan.Jos taas kaveri saa vain ne paremmat Kelamaksut kun muka hoitaa lastasi, niin hän saattaa kohta olla verottajan kynsissä koska hän muka saa palkkaa esim. XXX euroa kuussa, mutta oikeasti ei niin paljoa saa (jos et maksa hänelle myös omavastuu osuutta)

Minä olen myös maksanut aina täyttä maksua, vaikka tarvetta on ollut vähemmän. Ei tarvitse pelata päivien kanssa. Maksan täydet ja sillä siisti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat