Vierailija

Onko kellään kokemusta vauvan ummetuksesta, vauvalla ikää 4 kk.

Eilen illalla alkoi hirveä huuto, laitoin pari suppoa, mutta ne taisivat vain pahentaa kun eivät ainakaan auttaneet. Kakka oli edellisen kerran tullut maanantaina, joten päättelin huudon johtuvan mahasta. Vauva viihtyikin mahallaan paremmin ja lopulta nukahti, kolmen tunnin huudon jälkeen. Tänä aamuna vauvalla tuli oikein liejukakka, vähän vihertävä,jossa " kökköjä" hieman mukana. Pitääkö tässä ottaa lääkäriin yhteyttä, ei ole ikinäennen huutanut noin. Vauva on pelkällä rintamaidolla vielä...

Kommentit (7)

ASTI kunnes alkoi juomaan pelkkää velliä ja korviketta.. sitten rupesi maha toimimaan.. nyt kuopustyttö 5kk kakkaa noin 3-5päivän välein ja välillä kitisee selvästi mahavaivaa... olen antanut nyt joka ilta lapselle velliä ja tissiä kun laitan yöunille... kokeile muuten antaa mallasuutetta vauvalle tohon kovaan vatsaan.. meidän pojalla se ei kyllä auttanut...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Koeta " kakattaa" kyykkypissa-asennossa vaikka sanomalehden päälle. Anna lisänestettä. Mieti omaa ruokavaliotasi, onko tullut syötyä jalapenoja tai muuta ärsyttävää?

maitoallergiaa, eli korviketta juotettiin rintamaidon ohessa. Mutta kakka oli niin kovaa, ettei tullut ulos, ja siitä huuto, joka ilta pari tuntia.

Diagnoosin jälkeen huuto loppui, maitona apteekin maidoton maito.

Kokeile jättää omasta ruokavaliosta kaikki maitotuotteet pois, jospa se auttaisi, ts on maitoallergiaa.

Vihertävä kakka viittaa siihen, että saa liikaa etumaitoa ja liian vähän takamaitoa. Siis toisin sanoen imetä pidempään samasta tissistä. Vaikka tissi tuntuisi sinusta tyhjältä, ei se tyhjä kuitenkaan ole, joten anna vauvan imeä tyhjää rintaa niin pitkään kuin suostuu imemään.Itse ummetukseen pari vinkkiä: kuumemittarilla saat varovasti liikuttamalla kakan tulemaan. Eli varovasti heilutat mittaria vauvan pepussa. Voit myös antaa 4kk ikäiselle ihan turvallisesti jo luumusosetta. Myös maitohappobakteerit on hyväksi havaittuja. Vauvoille voi myös antaa levolacia (tarkista annostus apteekista).Luumulla ja kuumemittarilla aloittaisin tuon ongelman hoitamisen. Ei missään tapauksessa suppoa ummetukseen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat