Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meidän nyt 10 kuinen on aina ollut nirso - ja pieni. Jo kiinteiden opettelussa oli vaikeuksia hänellä, aina kaikki uudet ruuat olleet vaikeita. Ensin ei syönyt kuin omatekoisia soseita, sitten kun vihdoin sain opetettua kesän alussa myös purkkiruokaan ei enää huolisi itsetehtyä. Oli pakko opettaa, oli ulkomaanmatkaa ja mökkeilyä paljon.8kk purkkiruokaa alkoi 9kk syödä, ja niistäkin syö vaan 4 tiettyä ruokaa. Kaikki muut on vaikeita. Itse tein lohi-riisi-vihannesruokaa, ei kelvannut.

Nyt alkoi kieltäytyä puurostakin jo. Esikoinen aikoinaan söi kaikki mitä eteen laittoi, ei mitään väliä. Nyt vasta vanhemmiten alkanut hänkin nirsoilemaan.Mutta mitä ihmettä tuon vauvan kanssa voi tehdä?? Miten opettaa nirsoilevaa vauvaa syömään muutakin kuin lempiruokiaan??

Kommentit (4)

kuin makuun tottuu? Eli ei muuta kuin vaan tarjoat uudelleen ja uudelleen uusia makuja, kyllä ne sitten alkaa maistumaan kunhan vain tottuu makuihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muistin samassa kun luin vastauksesi että esikoinenhan teki tuon saman lakon 1v1kk iässä ja alkoi taas syömään kun annoin lusikan käteen. Täytyypä kokeilla, kiitos!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat