Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Torstaina alkoi oksentelulla ja kuumella ja nyt kamalaa ripulia eikä loppua näy! Ja tietääkö kukaan kuinka pitkä on itämisaika, eli puhkeaakohan se minulle vielä vai oonko säästynyt kuin ihmeen kaupalla vaikka lapset sairastavat?

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikkiin tarttuu, mutta kaikille ei tule oireita. Oireettomatkin tartuttavat edelleen. Ole tarkkana jos työskentelet vanhusten tai elintarvikkeiden parissa! Saippuapesua käsille, vaipanvaihtojen kanssa pitää olla tarkka (virus säilyy ulosteessa jopa 3 viikkoa). Käsidesi ei auta.

Meillä alkoi viime yönä 2-vuotiaalla. Saa nähdä milloin me muut sairastutaan.

Kaiken tämän sairastelun keskellä tympii myös se että meidän piti lähteä reissuun helmikuussa mutta oltiin kaikki kuumeessa. Ja paljon odotettu matka jäi väliin. Piti lähteä nyt sitten ens viikonloppuna.

Varmasti ollaan tässä taudissa vielä silloin.

Koko viime viikko kuumeilua, ripulia. Oksentelua vähemmän. Käsidesit käytösä ja vessa varsinkin desinfioitu muutamaan otteeseen ja pesukone pauhannut minkä kerkiää. Nyt on lapset terveenä. Mikä lie, kun niin kovasti noista muksuista piti.

Monet (tuttuni) ovat vieneet lapsia tarhaan, kun muut perheessä vielä sairastavat ja ovat taudin kourissa. Selityksenä se, kun ei tää mun nikopetteri ole sitä saanut. Ei sitten ihme kun koko tarha/hoitopaikka on vatsatudin kourissa. :/

Kuopus (2v9kk) oksensi su-ma yön ja ma aamuna ja oli ripulilla siitä pari päivää, kuumeinen ja tosi räkäinen ke-to, nyt ihan terveen oloinen.Esikoinen (4v11kk) oksensi ma-ti yönä, ke-to yönä ja koko viime yön yhdestä kuuteen puolen tunnin välein (!), ripulia ollut myös maanantaista ja kovin kuumeinen torstaina.Samaa mekin ollaan mietitty, koskahan tämä menee ohi... :-(

Onneksi ei tarvi viedä ensi viikollakaan hoitoon, mies on lomalla.

Tyttöni 4 vee kertoi, että veljeksistä toinen on oksennustaudissa ja toinen on hoidossa. Ja toden totta sen näin itsekin. Poika oli tuotu hoitoon vaikka veli kotona oksennustaudissa.

Minullekin sanoi ihan hoitoalan henkilö, että norovirukseen ei käsidesinfiointi aineet tehoa. Että näin se vaan on. Pitää vaan kovasti pestä käsiä ja paljon saippuaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat